Atac armat la sediul Youtube din California. Femeia care a împușcat 3 oameni s-a sinucis

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 04 aprilie 2018, 16:44
Împușcăturile au avut loc în sediul Youtube din orașul San Bruno, California. 3 persoane au fost rănite, dintre care una se află în stare gravă. Persoana care a deschis focul este o femeie. Aceasta a fost găsită moartă în sediul companiei.

Update – Se pare că motivul femeii avea legătură cu faptul că YouTube îi cenzurase o parte din clipuri. Ea avea un canal de YouTube și era pasionată de vlogging. Conform DailyMail, tatăl ei avertizase poliția în acest sens. Femeia amenințase în nenumărate rânduri că vrea să se răzbune pentru cenzura impusă.

După primele sesizări, echipajele de poliție care au ajuns la fața locului au găsit angajații ieșind din clădire și 4 victime în interior, dintre care una decedată, conform libertatea.ro.

Trei dintre victime au fost transportate la Zuckerberg San Francisco General Hospital: un bărbat de 36 de ani în stare critică, o femeie de 32 de ani grav rănită şi o altă femeie, de 27 de ani, uşor rănită.

Persoana decedată este chiar autoarea atacului. Ea se numește Nasim Aghdam, o persoană de origine irakiană. Anchetatorii cred că atacatoarea cunoștea un bărbat dintre victime, care ar fi fost iubitul ei. Nu se știe încă motivul atacului, dar este posibil ca acesta să fie un act de violență domestică.

”Știm foarte, foarte puține lucruri acum și probabil nu vom cunoaște mai multe până mâine dimineață”, a declarat șeful poliției din San Bruno, Ed Barberini.

Citește și:

Jeremy Meeks, “cel mai sexy infractor din lume”, se căsătorește cu fiica unui miliardar

Dwayne Johnson a intrat în depresie după ce mama sa a încercat să se sinucidă

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter