Top 4 copii supereroi care au salvat vieţi omeneşti

De Diana Zagrean, pe

În timp ce unii copii se tem şi de umbra lor, alţii se joacă cu prietenii lor, merg în parc, iar o a treia categorie nici nu clipesc când vine vorba de a salva o viaţă de om. Iată 4 poveşti impresionante cu copii supereroi.

Băiatul care a condus maşina şi şi-a salvat bunica şi fratele

Gryffin Sanders avea doar 10 ani atunci când şi-a salvat bunica şi frăţiorul de 4 ani de la moarte, conducând o maşină.
Toţi trei se aflau pe drum la cumpărături, când bunica de 74 de ani s-a oprit brusc din vorbit în mijlocul propoziţiei.
Femeia s-a simţit rău şi leşinase în urma unui puseu de tensiune, în timp ce conducea maşina cu cei doi nepoţi de 10, respectiv 4 ani.
Băiatul de 10 ani nici nu a clipit şi a pus mâna pe volan, conducând maşina pe un teren viran , la ieşire de pe autostradă.
Toţi pasagerii maşinii au fost teferi şi o ambulanţă a ajutat-o pe bunica lui. Băieţelul a primit o medalie pentru curaj de la primarul oraşului şi se poate lăuda că a condus prima dată la vârsta de 10 ani.

Copii de 5 ani care şi-au salvat fraţii din incendii

Doi copii de 5 ani s-au purtat ca nişte veritabili supereroi, deşi abia învăţaseră să meargă şi să vorbească.
Primul, un băieţel de 5 ani din Malaezia pe nume Mohd Saywal Shukri şi-a scos din casă frăţiorul de doar 4 ani atunci când părinţii erau plecaţi şi casa a luat foc.
Alberto Torres, din Mexic, avea tot 5 ani când casa în care locuia cu părinţii, surioara de 2 ani şi fratele de 6 luni a luat foc. Când panoul electric din hol a început să ardă brusc, copilul supererou nu s-a speriat şi şi-a ajutat frăţiorii mai mici să iasă în siguranţă din casă.
Citeşte mai departe şi vezi alte două poveşti impresionante cu copii supereroi care au salvat vieţi omeneşti fără să se teamă de moarte, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter