Sfinţii Petru şi Pavel: felicitări şi mesaje pentru cei dragi

De Erika Chivu, pe

Urează-le la mulţi ani sărbătoriţilor de azi cu cele mai frumoase mesaje, sms-uri şi felicitări de Sfinţii Petru şi Pavel! Noi îţi dăm câteva idei.

10 mesaje şi sms-uri de Sfinţii Petru şi Pavel

Ai grijă de sufletul tău şi pictează-ţi viitorul doar în culori trandafirii! La mulţi ani!
La mulţi ani! Sfântul Petre/Pavel să te călăuzească mereu!
Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de sănătate, un veac plin cu bani şi un tradiţional LA MULŢI ANI!
Cu ocazia zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!
Ne face deosebită plăcere să-ţi transmitem, cu prilejul zilei de nume, urări călduroase de sănătate, linişte sufletească şi bucurie. La mulţi ani!
Frişcă, multă frişcă, la mulţi ani, bucurii şi sănătate şi … surprize în tort, picante şi fierbinţi!
Îţi doresc să mergi pe un drum numit viaţă, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire şi să culegi o floare numită iubire!
Ne gândim cu toţii la tine şi pentru că astăzi este o zi specială îţi urăm un sincer LA MULŢI ANI!
Lovi-te-ar cu putere cele mai mari bucurii. Crăpa-s-ar butoiul cu sănătate deasupra ta. Împiedica-te-ai de sacul cu bani. Bate-te-ar norocu’ să te bată. LA MULŢI ANI!
Cele mai calde gânduri şi urări de sănătate, fericire, bucurii şi împliniri. Să fii iubită şi fericită în fiecare moment al vieţii tale. La mulţi Ani!

Felicitări de Sfinţii Petru şi Pavel pentru cei dragi

Intră aici şi alege felicitarea potrivită, completează formularul cu adresele de mail şi sărbătoritul sau sărbătorita ta va avea parte de o surpriză frumoasă.
Sfinţii Petru şi Pavel: felicitări şi mesaje pentru cei dragi
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter