Marian Godină s-a căsătorit în aceeași zi cu nunta regală

De Oana Dinu, pe
Polițistul Mihai Godină s-a căsătorit în aceeași zi cu nunta regală. El a anunțat evenimentul pe o rețea de socializare, într-un mod amuzant, așa cum ne-a obișnuit.

Marian Godină și iubita sa, Georgiana, s-au căsătorit religios în aceeași zi cu nunta regală, 19 mai 2018, după o relație de câțiva ani. Cununia civilă au făcut-o în luna aprilie, informează adevărul.ro.

Pentru a-și anunța prietenii de pe Facebook că fericitul eveniment va avea loc, acesta a ales un mesaj haios, în stilul lui caracteristic. „O să-i taie buletinul”, a scris atunci Godină.

Polițistul brașovean a postat pe contul personal fotografii și de la cununia religioasă. Într-o fotografie în care este doar soția sa, Godină face o aluzie la faptul că s-a căsătorit în aceeași zi cu nunta regală: „Meghan Markle va fi invidioasă.“

Marian Godină a fost timp de peste zece ani poliţist la Serviciul Rutier, a scris o carte devenită bestseller, iar acum s-a transferat la un alt serviciu al Poliției Române. El a devenit faimos în urma unor postări amuzante pe Facebook.

Citește și:

Semnificația buchetului de mireasă al lui Meghan Markle

Ce s-a întâmplat la recepția organizată după nuntă. Mesajul lui Meghan Markle pentru familia regală

Sursă foto: Facebook Marian Godină

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter