Mai multe țări oferă cadouri celor care acceptă să se vaccineze împotriva COVID-19

De Unica.ro, pe
Pentru a convinge oamenii să se vaccineze împotriva COVID-19, mai multe țări s-au gândit să le ofere stimulente. Persoanele care aleg să se imunizeze pot primi ouă, bijuterii, blender de bucătărie, băuturi, mâncare, diverse reduceri. 

În mai multe țări precum India, China, Rusia, Emiratele Arabe, SUA, s-a găsit o soluție inedită pentru a convinge cetățenii să meargă să se vaccineze împotriva COVID-19. Acestora li se oferă tot felul de stimulente pentru a accelera imunizarea.

În China, oamenii pot primi ouă, cupoane de cumpărături, aripioare de pui, șervețele, făină, premii în bani și intrări gratuite în parcuri de distracție, potrivit Libertatea.ro.

În India, femeie care acceptă să se vaccineze primesc o bijuterie pentru nas, iar bărbații un blender de bucătărie. Unele magazine oferă mâncare, reduceri pentru repararea mașinilor, obiecte de papetărie, dulciuri și mâncare de pui. Autoritățile din Delhi au decis să ofere chiar și o reducere de 5% la impozitele locale.

Citește și: Raluca Pastramă și Pepe, din nou împreună după divorț. Ce eveniment special i-a reunit

Prințul Andrew, dezvăluiri despre starea reginei Elisabeta a II-a după moartea prințului Philip

După accidentul din 2011, Șerban Huidu i-a cerut lui Marian Godină să-l împuște

Familia lui Nelu Ploieșteanu susține că solistul a fost neglijat de personalul medical

În SUA, oamenii care au mers să se vaccineze au primit gogoși, marijuana, bere, fise pentru sălile de jocuri video, floricele sau gratuități la închirierile de măști de snorkeling, iar un lanț de restaurante din Australia a oferit angajaților care se vaccinează un bonus de 250 de dolari și două zile de concediu cu plată.

Rușilor li s-a oferit înghețată, iar în Israel, țara cu cea mai mare rată de vaccinare, persoanele care au acceptat imunizarea au primit Coca-Cola, bere alcoolică și fără alcool, pizza sau diverse produse de patiserie.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter