Lindsay Lohan, în rolul lui Elizabeth Taylor?

De Nicoleta Galeteanu, pe

După ce a scăpat de închisoare ca prin urechile acului, fosta vedetă Playboy şi-ar putea reface cariera distrusă cu un rol memorabil.
Potrivit zvonurilor, actriţa s-ar afla în negocieri cu producătorii Lifetime Movie Network pentru rolul legendarei Elizabeth Taylor într-o producţie TV pe care aceştia au anunţat-o încă din martie anul trecut, când au prezentat proiectul advertiserilor, arată publicaţia Deadline.

Filmul, intitulat „Elizabeth & Richard: A Love Story” („Elizabeth şi Richard: O poveste de iubire”), urmăreşte povestea de dragoste a celebrei actriţe cu marele actor Richard Burton, cu care a avut două căsnicii nereuşite.

Relaţia dintre cei doi actori, care s-au cunoscut pe platourile de filmare la pelicula „Cleopatra” din 1963, a fost una dintre cele mai controversate şi tumultoase poveşti de dragoste de la Hollywood.

Cei doi s-au căsătorit în 1964, iar prima lor căsătorie a durat 10 ani, pe parcursul cărora Burton a căzut în patima alcoolului şi i-a fost infidel. Despărţiţi pentru o scurtă perioadă de timp, cuplul de aur al Hollywood-ului nu a putut sta separat, aşa că cei doi s-au împăcat, căsătorindu-se din nou. Cel de-al doilea mariaj al lor nu durează mai mult de un an.

Oportunitatea de a juca acest rol, cu care actriţa ar reuşi să îşi repare imaginea publică, dar mai ales cariera, este pusă sub semnul îndoielii de către gurile rele, care spun că Lohan va defăima imaginea legendarei Elizabeth Taylor, aşa cum a profanat şi imaginea lui Marilyn Monroe, pozând în revista de bărbaţi în postura acesteia.

De asemenea, anul trecut, Lindsay Lohan fusese distribuită în rolul infam al celebrei vedete porno a anilor ’70 Linda Lovelace, într-o peliculă biografică. Participarea ei în proiect a fost anulată însă din cauza instabilităţii şi problemelor legale cu care s-a confruntat.

Publicaţia Slate, pe de altă parte, găseşte câteva asemănări convingătoare între cele două actriţe care o recomandă şi validează pe Lindsay ca fiind actriţa perfectă pentru rolul lui Elizabeth Taylor.

„Amândouă au avut mame dominatoare şi copilării scurtă, faimă de la o vârstă fragedă, probleme privind dependenţa de droguri, izbucniri emoţionale în public şi multe capitole dramatice în paginile tabloidelor”, scrie editorul Jessica Grose.

Cleopatra, 1963

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter