Fața nevăzută a lui Marilyn Monroe: ele sunt femeile cu care s-a iubit blonda

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Vineri, 07 februarie 2020, 13:16
Marilyn Monroe este văzută ca un sex symbol de către mulți bărbați, însă mai puțin cunoscut este faptul că frumoasa blondă a avut aventuri și cu femei.

În trecut, Marilyn Monroe a recunoscut că a avut relații sexuale cu Joan Crawford, Barbara Stanwyck, Marlene Dietrich și Elizabeth Taylor, dar și cu profesoarele ei de actorie, Natasha Lytess și Paula Strasberg, după cum arată Daily Mail. Mai mult, Marilyn ar fi sedus-o pe Brigitte Bardot într-un vestiar de femei, după spusele acesteia din urmă.

Michelle Morgan, autoarea cărții „Marilyn Monroe: Private and Undisclosed”, a povestit cum, la șase ani de la moartea actriței, s-a întâlnit cu Jean Negulesco, regizorul filmului „How To Marry A Millionaire”. În acest film a jucat și Marilyn, iar Negulesco i-a povestit lui Morgan: „Știi ce era în neregulă cu [Marilyn], nu? Întreaga ei existență a fost o căutare a identității, iar identitatea ei sexuală a fost o mare minciună. Mi-a spus cândva că niciodată nu a avut orgasm cu un bărbat”. Spusele lui Negulesco au fost confirmate chiar de Marilyn Monroe în sesiunile înregistrate de psihoterapie realizate pe vremea când trăia.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter