Linda Hamilton, prima apriție în noul film „Terminator”. Cum arată actrița

De Oana Dinu, pe
A apărut prima imagine oficială cu protagonistele noului film ce continuă seria “Terminator”. Actrița Linda Hamilton revine în rolul lui Sarah Connor, alături de colegele ei, Natalia Reyes și Mackenzie Davis.

“Terminator” se întoarce pe marile ecrane în regia lui Tim Miller (Deadpool) și va fi lansat în noiembrie anul viitor. Protagonistele peliculei vor fi de această dată trei femei extrem de puternice, așa cum se poate vedea în prima fotografie oficială a filmului, publicată pe pagina de Twitter, conform DigiFilm.

Din grup face parte și Linda Hamilton, în rolul care a consacrat-o, Sarah Coonor, din primul “Terminator“, lansat în 1984 si “Terminator 2: Ziua Judecății”. La 61 de ani, actrița americană, declarată de multe ori una dintre cele mai puternice personaje feminine din istoria cinematografiei, a impresionat plăcut fanii seriei, apărând mai hotărâtă ca niciodată să înfrunte orice obstacol.

Deși nu se cunosc prea multe detalii despre scenariul filmului, se pare că va fi o continuare directă a T2, iar din imagine Davis pare a fi noul Terminator, luându-i locul lui Arnold Schwarzenegger.

Terminator este un film științifico-fantastic din 1984, care prezintă povestea unui asasin plătit, trimis înapoi în timp din anul 2029 de către o rasă de mașini controlate de inteligența artificială Skynet care doresc să extermine rasa umană. Misiunea Terminatorului este să o ucidă pe Sarah Connor (Linda Hamilton) al cărui fiu va conduce mișcarea de rezistență împotriva mașinilor, dar aceasta îl are de partea ei pe Kyle Reese (Michael Biehn), un om trimis înapoi în trecut pentru a o proteja. Povestea din “Terminator 2: Ziua Judecății” începe la zece ani după evenimentele din primul film, urmărind să prevină Ziua Judecății, o zi din viitor când mașinile vor începe exterminarea rasei umane.

Citește și: 

Jacinda Ardern, Premierul Noii Zeelande, un exemplu pentru toate femeile. Ce face la câteva săptămâni după ce a născut

Mama lui Paul Walker, informații noi despre ziua accidentului

Sursă foto: northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter