Kevin Spacey revine pe marile ecrane după ce a fost acuzat de comportament sexual neadecvat

De Oana Savin, pe
Actorul Kevin Spacey revine pe marile ecrane în filmul „Billionaire Boys Club”, la scurt timp după ce a fost acuzat de comportament sexual neadecvat.

Spacey, care a primit două premii Oscar, a fost eliminat din filmele „Toți banii din lume”  și „House of Cards”, după ce a fost acuzat de mai mulți bărbați de hărțuire sexuală, relatează The Sydney Morning Herald.

Citește și: Îl mai ții minte pe Gladiatorul? Cum arată Russell Crowe la 18 ani de la terminarea filmărilor

Totuși, actorul și-a păstrat rolul lui Ron Levin din filmul „Billionaire Boys Club”, producție turnată în urmă cu doi ani și urmează să fie lansată în luna iulie în Statele Unite.

Spacey îi va da viață unui escroc profesionist ce a orchestrat o schemă Ponzi în Los Angeles-ul anilor 1980. Alături de el mai joacă Ansel Elgort, Emma Roberts și Suki Waterhouse.Kevin Spacey a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar în filmul „The Usual Suspects” (1995) și pentru cel mai bun rol principal masculin avut în filmul „American Beauty” (1999).

Citește și: Primele informații despre starea de sănătate a lui Johnny Depp, după apariția fotografiilor cu care și-a îngrijorat fanii

Actorul a câștigat și un Glob de Aur pentru rolul din serialul „House of Cards” (2013).

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter