Johnny Depp cu Regina Elisabeta şi alte vedete înrudite

De Nicoleta Galeteanu, pe

Johnny Depp se prea poate să se fi supărat că a nu a fost invitat la nunta regală, de când a aflat că este rudă cu Regina Elisabeta a II a a Marii Britanii.
Un cercetător a descoperit că „piratul din Caraibe” este verişor îndepărtat cu monarhul britanic, întrucât actorul este descendent, printr-o rudă a unui străbunic, al unei familii de aristrocraţi Sir William Gascoigne şi Margaret Percy, care a trăit în secolul 15 în Comitatul Yorkshire al Angliei.

Margaret a fost fiica lui Earl de Northumberland al III-lea şi descendentă directă a Regelui Edward al III-lea, iar Regina Elisabeta a II a este fiind practic strănepoata acestuia. Astfel, după calculele genealogice, Johnny Depp ar fi verişor de gradul 20 cu regina şi are prin urmare sânge albastru.

Lady Gaga şi Madonna

Între timp, specialiştii în genealogie i-a descoperit şi lui Lady Gaga verişoara de suflet. Aceasta este nimeni alta decât Madonna, ceea ce explică într-un fel tendinţa noii dive de a o copia pe regina muzicii pop.

Chris Child, expert la Asociaţia de Istorie şi Genealogie New England, este cel care a descoperit nbeaşteptata legătura dintre cele două staruri care, din rivale, au devenit verişoiare de gradul nouă.

Descoperirile sale arată că Lady Gaga are strămoşi franco – canadieni, legătura de sânge dintre cele două fiind aceea că amândouă se trag dintr-o familie franceză care a imigrat în Quebec in anii 1600.

Brad Pitt şi Barack Obama

În ce îl priveşte pe Brad Pitt, relaţiile sale de rudenie sunt şi mai influente. În urmă cu trei ani, oamenii istoricii de la aceeaşi Societate din Boston au descoperit că actorul are rude comune cu preşedintele SUA. Astfel, Barack Obama, a cărui mamă este din Kansas are ca veri îndepărtaţi şase preşedinţi americani, printre care George W. Bush şi tatăl său, Gerald Ford, Lyndon Johnson şi Harry Truman, precum şi pe Winston Churchill, dar şi pe Brad Pitt.

Angelina Jolie şi Hillary Clinton

La rândul său, Hillary Clinton, candidată şi ea la preşedinţia SUA, este verişoară de gradul 9 cu Angelina Jolie, a arătat acelaşi studiu care a analizat liniile de succesiune ale fiecărui candidat la preşedinţia SUA, în 2008.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter