IT & Gadgets: Top 10 aparate foto perfecte pentru poze de vacanţă

De Diana Zagrean, pe

Vara a sosit, în sfârşit şi în concediu ai nevoie de un aparat foto bun, uşor de transportat şi care să îţi garanteze fotografii de vacanţă minunate. Dacă nu ştii care sunt cele mai bune camere foto pentru poze de vacanţă şi nu vrei să utilizezi smartphone-ul, iată 10 opţiuni pentru vara lui 2013,d e la principalii producători.

Samsung SMART Camera NX2000

NX2000 este ușor de utilizat, compact, cu un ecran Full Touch de 3.7-inci şi senzor de 20,3MP ASP-C CMOS. Modul SMART oferă mai multe opțiuni :14 moduri diferite de cadre, o selecție de setări care reflectă mediul și nevoile de fotografiere. Utilizatorii pot face fotografii subiecților în mișcare, cum ar fi un copil care aleargă, cu ajutorul opțiunii Action Freeze.
IT & Gadgets: Top 10 aparate foto perfecte pentru poze de vacanţă
Iar cu opțiunea Best Face se pot realiza cinci fotografii consecutive și se va selecta cea mai bună expresie facială a fiecărei persoane din imagine. Modul filmare 3D Still and Movie Recording ale dispozitivului NX2000 (cu obiectivul 2D/3D de 45mm, vândut separat) sunt compatibile cu televizoarele compatibile 3D.
Poate fi conectat la un smartphone sau tabletă, printr-o conexiune Wi-Fi directă la internet prin aplicaţia Samsung SMART CAMERA, disponibilă atât pe Android, cât și pe platformele iOS.

Olympus PEN E-P5

IT & Gadgets: Top 10 aparate foto perfecte pentru poze de vacanţă
Cea mai rapidă cameră mirrorless, Olympus E-P5 beneficiază de o viteză a obturatorului de 1/8000 sec.încorporată într-o carcasă complet metalică. Senzorul Live MOS are 16 megapixeli, iar greutatea este de 378 grame.
Mai mult, cu o diafragmă de 1:1.8, utilizatorii pot crea imagini artistice cu fundal estompat, chiar şi în condiţii de iluminare puternică.
PEN E-P5 beneficiază de funcţionalitatea WiFi-ului integrat, facilitând încărcarea imaginilor pe internet prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete. utilizând un smartphone sau o tabletă Apple sau Android, utilizatorul poate controla camera de la distanţă, inclusiv funcţiie de focalizare automată şi declanşare.
Suplimentar, utilzatorul poate sincroniza ecranele smartphone-ului sau al tabletei şi cel al camerei, pentru a vizualiza imaginea afişată pe ecranul LCD al camerei pe telefon şi pentru a controla camera PEN prin atingerea ecranului telefonului, ca şi cum ar fi al camerei.
Citeşte şi VIDEO IT & Gadgets: Top 10 dispozitive externe de încărcare pentru smartphone şi tabletă

Sony HX50

IT & Gadgets: Top 10 aparate foto perfecte pentru poze de vacanţă
Deși poate fi tentant să vă bazați pe smartphone, noul HX50 oferă fotografilor nenumărate motive de a investi într-o cameră digitală de buzunar. Zoom-ul optic 30x oferă flexibilitate în alegerea poziției de fotografiere, în timp ce tehnologia de stabilizare a imaginii Optical SteadyShot garantează calitatea înregistrării. Modulul Wi-Fi integrat permite partajarea rapidă și ușoară a celor mai frumoase imagini cu întreaga familie.
Pentru cei care posedă cunoștințe avansate despre artă fotografică și vor să personalizeze în detaliu fiecare cadru, camera include un cadran pentru modificarea compensării timpului de expunere și un cadran pentru alegerea modurilor manuale P/A/S/M.

Durata de funcționare a bateriei este un aspect critic, mai ales cA¢nd vine vorba de călătorii și de excursii. Bateria litiu-ion X-type din Cyber-shot HX50 combină cele mai mici dimensiuni de pâna acum cu o durată de funcționare de invidiat: se pot realiza 400 de fotografii5 dintr-o singură încărcare.

Nikon Coolpix S9500

Nikon Coolpix S9500 este un aparat foto ultracompact, cu design simplu şi elegant, dar şi cu un zoom optic de 22X, in ciuda aspectului compact. Oferă o calitate bună a imaginilor şi are multe funcţii automate, pentru utilizarea uşoară de întreaga familie. Acest model de la Nikon are Wi-Fi incorporat şi un senzor CMOS de 18 Megapixeli.

Canon PowerShot Elph 330 HS

PowerShot Elph este unul dintre cele mai avantajoase modele compacte de la Canon din punct de vedere al raportului calitate-preţ. În plus, are şi WiFi integrat şi un senzor de 12 MP, pe un display de 3 inci. În plus, are multe funcţii pentru plajă, luminozitate căzută sau crescută şi personaje în mişcare.

Citeşte mai departe şi află care aparate foto sunt rezistente la apă şi ce alte 5 opţiuni ai când cauţi camera foto perfectă pentru poze de vacanţă, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter