IT&Gadgets: Top 6 femei supereroi din jocuri care ne inspiră. Nu-i aşa că sunt sexy?

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Marți, 12 aprilie 2022, 15:37

Jocurile video şi de pe PC sunt un mod de relaxare pentru unii, o pasiune înfocată pentru alţii şi un exemplu de viaţă paralelă pentru o anumită categorie de oameni. Eroinele din astfel de jocuri sunt nu numai sexy, ci, de multe ori, ele emană încredere, putere şi energie care ar trebui să ne inspire. Chiar dacă nu toate femeile puternice din aceste jocuri au ajuns pe marele ecran, unele au ajuns să fie interpretate de mari vedete, cum ar fi Angelina Jolie. Iată 6 femeie supereroi din jocuri care ne inspiră.

Lara Croft – Tomb Raider

O aventurieră curajoasă, cu sâni gigantici şi IQ ridicat, Lara Croft poate fi cu greu detronată din topul celor mai sexy personaje de joc din toate timpurile.
Cum personajul Lara Croft a fost jucat de Angelina Jolie în filmele Tomb Raider din 2001 şi 2003, frumuseţea ei nu mai poate fi contestată.
Rezolvă mistere, se caţără pe temple vechi de mii de ani, se bate cu orice răufăcător, de la hoţi la zombie, are două pistoale la fel de mari ca sânii şi poartă numai haine mulate sau extrem de scurte. Cum să n-o iubeşti?
Citeşte şi Horoscop: Ce smartphone ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Kaileena – Prince of Persia

IT&Gadgets: Top 6 femei supereroi din jocuri care ne inspiră. Nu-i aşa că sunt sexy?
Deşi nu poţi juca în pielea acestui personaj, prinţesa Kaileena ne-a vrăjit în fiecare versiune a jocului Prinţul Persiei.
Să nu uităm că vocea ei a fost împrumutată de la superba Monica Bellucci în prima versiune a jocului şi indiferent de nivelul de performanţă la care ajung plăcile grafice, va fi o apariţie seducătoare.

Claire Farron (Lightning) – Final Fantasy

IT&Gadgets: Top 6 femei supereroi din jocuri care ne inspiră. Nu-i aşa că sunt sexy?
Blondă, războinică, cu părul filat în ochi, o sabie care se transformă în puşcă şi o misiune sfântă, de a-şi salva sora mai mică Serah.
Orfană de mică, şi-a schimbat numele în Fulger pentru a scăpa de trecut şi a-şi construi o personalitate nouă, puternică, capabilă de luptă şi de a-şi salva sora de la un blestem crunt.
Citeşte mai departe şi vezi ce alte eroine cu superputeri mai ascund jocurile video şi cine este personajul jucat de Mila Kunis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter