Irina Rimes pe coperta Unica septembrie 2018

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 12 octombrie 2018, 17:33
Irina Rimes, cel mai tânăr antrenor de la "Vocea României", apare pentru prima oară pe coperta revistei Unica! Citește povestea unei cântărețe nonconformiste și foarte pe val, alături de o mulțime de subiecte interesante, în revista Univa septembrie 2018, pe care o găsești la chioșcurile de presă începând cu 23 august 2018.

Tânăra de numai 27 de ani, originară din Republica Moldova, a cucerit piața muzicală din România în ultimii doi ani și, recent, a fost desemnată drept antrenor la showul de talente „Vocea României”, a cărui nouă ediție o așteptăm cu toții cu interes, să înceapă la Pro TV în această toamnă. În Unica septembrie 2018, Irina Rimes ne dezvăluie ce o inspiră să compună versuri și muzică, câtă importanță acordă amintirilor din copilărie și cum a fost, pentru ea, stabilirea și adaptarea dincoace de Prut. Totul asezonat cu niște imagini-statement, care transmit mult din spiritul rebel al tinerei muziciene.

Tot despre inspirație, muzică, prietenie, muncă și apartenență este și articolul despre noul val de tineri artiști reuniți sub umbrela Ha-Ha-Ha Production, casa de producție a lui Smiley, cărora Unica septembrie 2018 le-a dedicat câteva pagini.

Ca la fiecare schimbare de sezon, revista Unica a pregătit o selecție extinsă a noilor tendințe din modă și frumusețe, pe care credem că le aștepți cu nerăbdare, pentru a-ți alege deja piesele, detaliile, accesoriile, machiajele și coafurile pe care le vei purta în această toamnă și iarnă.

Alături de imaginile surprinse pe podiumurile internaționale, stilistul Unica ți-a pregătit și propuneri vestimentare de piese „must have” care se găsesc deja în magazine.

Nu rata articolul despre experiențele care împlinesc un cuplu, în care vei găsi atât sfaturi de la psihologi pentru o viață mai bogată în doi, dar și declarații ale unor cupluri reale, despre experiențele pe care le-au bifat deja sau își doresc să le încerce de-acum înainte.

Septembrie este, pentru cei care au copii, luna în care reîncep cursurile școlilor și grădinițelor, cu toate emoțiile și detaliile organizatorice aferente. Vei găsi în revistă un sensibil articol, de asemenea, supervizat de părerea psihologului, despre cum să ne comportăm, ca părinți, la începutul anului școlar.

Tot în Unica septembrie 2018 vei găsi un interesant reportaj despre Pole Dance – dansul la bară, o disciplină care se luptă cu multe prejudecăți în încercarea de a-și câștiga statulul de sport oficial.

Bineînțeles, vei găsi și articole dedicate carierei, sănătății sau dietei și, în plus, o parte din tirajul revistei Unica septembrie 2018 conține și un cadou special – o apă termală Ivatherm, la prețul de 13,99 lei (revista + cadou).

Îți reamintim că poți găsi revista Unica septembrie 2018 la chioșcurile de presă începând cu 23 august 2018. Lectură plăcută!

S-ar putea să te intereseze și:

Revista Unica august 2018, cea mai bună sursă de inspirație estivală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter