Fiica actorului Ioan Gyuri Pascu, la „Românii au talent”

De Unica.ro, pe

În cea de-a cincea ediţie a emisiunii „Romanii au talent” care se va difuza diseară, începând cu ora 20.30, telespectatorii ProTv se vor delecta…
… cu multe dansuri spectaculoase, imitatori, jonglerii, numere de magie şi demonstraţii de forţă. Tot în această ediţie, pe scena „Românii au talent” va urca şi Iarina Pascu, fiica actorului de la Land of Jokes, Ioan Gyuri Pascu, care va cânta o piesă alături de  Romanian Gospel Singers.

Concurenţii celei de-a cincea ediţii a emisiunii „Romanii, au talent” vor transforma seara de vineri într-un spectacol inedit, în care surprizele se vor ţine lanţ. Scena de la „Românii au talent” va fi luată cu asalt de dansatori spectaculoşi, imitatori, jongleuri, magicieni, dar şi de alte talente… aparte.

După patru ediţii care au reuşit să adune milioane de telespectatori în faţa televizoarelor, noua ediţie a emisiunii „Romanii au talent” promite să aducă în faţa întregii ţări noi poveşti extraordinare şi oameni care uimesc prin aptitudinile lor.

Juraţii Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu vor avea parte din nou de emoţii de tot felul, vor fi martorii unor talente de excepţie, dar vor avea de aplanat şi mici conflicte iscate în urma deciziei lor.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter