Ashley Tisdale: Ador să merg la mall

De Unica.ro, pe

Dacă aveai impresia că numai noi ne pierdem timpul prin mall, află că actriţele de la Hollywood tot aşa se distrează. Ashley Tisdale este doar una dintre cele
… care împărtăşesc această plăcere vinovată, spune ea.

Pe Ashley Tisdale o cunoşti cel mai probabil din muzicalul „High School Musical”, unde joacă alături de cel care avea să îi devină prieten, Zac Efron.

Sau poate i-ai descoperit deja muzica, pentru că frumuşica actriţă este şi o căntăreaţă foarte talentată.

Actriţă, cântăreaţă şi producătoare de televiziune, Ashley este un nume promiţător la Hollywood, aşa că înainte de a fi „răpită” de marii regizori, am reuşit să aflăm câteva secrete, dezvăluite chiar de ea. În prezent, Ashley se distrează cu „Phineas şi Ferb: În a doua Dimensiune” (difuzat pe Disney Channel şi Disney XD), un desen animat extrem de haios.

Spune-ne despre desenul acesta în care ai fost cooptată. Cum este să fii vocea unui personaj animat?

Candace este numele personajului pe care îl interpretez în Phineas şi Ferb şi mă distrez foarte mult atunci când o interpretez deoarece este atât de nebunatică. Abia aştept să o văd în acţiune în noul film Phineas şi Ferb: În A Doua Dimensiune! Munca în domeniul animaţiei este un job de vis deoarece poţi să o faci oriunde te-ai afla. Tot ceea ce îţi trebuie este un microfon şi o cabină de sunet şi eşti în regulă. Poţi merge la servici chiar şi în pijama. Este o fericire!

Ashley Tisdale: Ador să merg la mall

Ce faci când nu lucrezi? Îţi place să faci shopping?

Cărei fete nu îi place să meargă la cumpărături? Să merg în mall este cu siguranţă unul dintre hobby-urile mele. Mama mea a urmat colegiul de modă şi avea un magazin de îmbrăcăminte când eram mici, aşadar dintotdeauna mi-au plăcut hainele. Îmi place să îmi exprim sentimentele prin vestimentaţie şi cred că este cool dacă oamenilor le place ceea ce îmbracă.

Care sunt accesoriile fashion pe care le adori cel mai mult?

Poşetele de firmă reprezintă o plăcere imensă şi vinovată de-a mea. Am câteva în garderoba mea de acasă, dar pe fiecare le iubesc în diferite moduri. Sunt un mare fan al modei şi o poşetă de firmă este accesoriul perfect pentru multe dintre ţinute. Poşetele de firmă îmi guvernează lumea!

Actorii se plimbă în general foarte mult. Care este locul în care te simţi acasă?

Îmi iubesc casa din Los Angeles. O iubesc! În ultimele luni, am început să o apreciez foarte mult, deoarece o mare parte din anul trecut am petrecut-o departe de California. Am filmat un serial intitulat Hellcats în Vancouver anul trecut, aşadar nu am stat acasă cât de mult mi-am dorit. Mi-a fost dor de familia mea, de iubitul meu şi de casa pe care a construit-o tatăl meu. Îmi place să vin acasă. Este locul meu preferat din lume!

Cred că ai totuşi şi alte hobby-uri în afară de filme…

Iubesc muzica şi îmi iau iPod-ul oriunde aş merge. Ce muzică ascult în momentul de faţă? Ei bine, sunt un mare fan al lui Adele. O iubesc. Este uimitoare!

De asemenea îmi place cum cântă Pink, Katy Perry şi Lady Gaga. Aţi auzit de o cântăreaţă pe nume Christina Perri? Îmi place un cântec de-al ei intitulat Jar Of Hearts. Îmi place foarte mult de ea în momentul de faţă.

Ce îţi place să mănânci?

Nu sunt prea pretenţioasă atunci când vine vorba despre mâncare, dar cel mai mult îmi plac preparatele mexicane şi în special burritos. Toate sunt foarte gustoase. Ce altceva îmi place atunci când vine vorba despre mâncare? Îmi plac pitas, pâinea şi ciocolata neagră. Mmmmm!

Dar o băutură preferată ai?

Băutura mea preferată din lumea întreagă este iced coffee. O ador! Probabil nu vă place, dar eu sunt obsedată de aceasta încă din liceu. Este cu adevărat gustoasă, în special cafeaua cu gheaţă măcinată pe care o puteţi cumpăra dintr-un lanţ de cafea pe care îl avem în State numit The Coffee Bean & Tea Leaf. Este cu adevărat delicioasă!

Ai un idol, un actor/iţă pe care îl/o apreciezi?

Atunci când eram mai mică, nu idolatrizam nicio celebritate – dar întotdeauna am admirat-o pe Julia Roberts ca şi actriţă. Atunci când eram mai mică, filmul meu preferat era My Best Friend’s Wedding. Atât Julia Roberts cât şi Cameron Diaz au fost fantastice în acel film. Cu siguranţă, o apreciez şi pe aceasta din urmă ca actriţă.

Care este filmul tău preferat?

Comedia lui Will Ferrell intitulată Step Brothers. De fiecare dată când îl vizionez, mă face să râd cu mare poftă. Sunt un mare, mare, mare fan al comediilor. Mi-am petrecut o mare parte din anul trecut, muncind la un show de acţiune live, aşadar mi-ar plăcea să încerc ceva diferit data viitoare, ceva precum o comedie. Mi-ar plăcea să lucrez cu mai mulţi actori de comedie, în special cu Will Ferrell. Este grozav.

Un lucru de care nu te poţi lipsi…

Nu aş putea să supravieţuiesc fără telefonul meu mobil. Îmi place să îl am oriunde merg. Am propria companie de producţie şi lucrăm la diferite proiecte, deci e important pentru mine să pot trimite un e-mail şi să ţin legătura cu afacerea. De asemenea, este important să sun acasă şi să vorbesc cu familia şi prietenii.

Cel mai bun prieten al tău, în afară de Zac Efron?

Maui este numele câinelui meu de companie. Ea este un Maltipoo atât de mic încât îl poţi băga în buzunar şi este cel mai drăguţ câine din lume! Este atât de adevărat  când oamenii spun că cei mai buni prieteni ai omului sunt câinii deoarece ea întotdeauna mă face să zâmbesc. Dacă am avut o zi grea la muncă sau mă simt frustrată în legătură cu ceva, trebuie doar să îmi petrec ceva timp cu Maui şi sunt fericită din nou. Ea este cel mai bun tovarăş pe care o fată ca mine îl poate avea.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter