Inedit: Top 4 artişti ciudaţi şi operele lor bizare

De Diana Zagrean, pe

Multe opere de artă considerate capodopere de critici par doar nişte mâzgăleli pe pânză. Mulţi artişti contemporani au un stil ciudat de a-şi exprima sentimentele. Iată 4 artişti ciudaţi şi operele lor bizare. Ţie îţi plac?
Ron Mueck: Sculpturi incredibil de reale
Artistul londonez Ron Mueck este un sculptor foto-realist. Născut în Melbourne, Australia, artistul realizează sculpturi de diverse dimensiuni (de la mărime naturală, la statui uriaşe, înalte de câţiva metri) care înfăţişează oameni în diverse ipostaze.
Sculpturile sunt extrem de realiste şi unele dintre ele chiar te sperie când te apropii şi ai senzaţia că stai lângă un uriaş sau o fetiţă de doar câţiva centimetri. Secretul sculptorului englez este materialul folosit: răşina de fibră de sticlă.
Citeste si Şocant! Un artist japonez şi-a servit organele genitale la cină
 
Damien Hirst: Artă macabră cu animale în formol

Arta lui Damien Hirst este scandaloasă, scârboasă sau pur şi simplu înfiorătoare, dar bogaţii lumii plătesc sume uriaşe pentru a deţine un obiect realizat de ciudatul artist.
Poate cea mai celebră operă a lui este un rechin în formol, pe care Hirst l-a numit „Imposibilitatea fizică a Morţii în Mintea cuiva care încă trăieşte”.
Averea lui Hirst a ajuns la circa 350 milioane de lire sterline, ceea ce înseamnă că ciudăţeniile îşi vor găsi întotdeauna clienţi.
Citeşte şi Şocant: Top 4 oameni cu superputeri după accidente grave
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter