„Hop-Ţop” şi alte animaţii recente care au dezamăgit publicul

De Nicoleta Galeteanu, pe

Singura comedie tematică de Paşte, „Hop-Ţop” a depăşit recordul încasărilor la debut, dar nu a surprins mai deloc publicul, plictisit la umorul animaţiilor nereuşite de până acum.
Oricât ne-am fi dorit să ne bucurăm la singura comedie despre Paşte, regizorul Tim Hill eşuează în misiunea sa cinematografică şi face el însuşi un „hop” nereuşit cu animaţia sa, simpatică doar datorită iepuraşului drăgălaş care vrea să salveze Paştele.

Cu o poveste inspirată din filmele despre Crăciun, animaţia a fost considerată slabă de către criticii de film, animată de o acţiune predictibilă şi presărată de câteva glume pentru copii, apreciată fiind doar pentru partea tehnică şi personajele digitalizate simpatice. Filmul a fost cotat pe Imdb cu o notă mediocră de 5,5.

Nu este însă singura comedie care se înscrie în rândul comediilor „de tot râsul”. Iată alte animaţii care au dezamăgit publicul.

Alpha şi Omega (2010)

Ideea scenariştilor Steve Moore şi Chris Denk de a expune lumea misterioasă a lupilor şi a conduitelor lor morale în haită părea una interesantă, mai ales că Twillight nu ne prezentase lupii decât în calitatea lor de vârcolaci. Desenul animat avea şanse chiar şi la publicul matur dacă cei doi nu ar fi insistat însă pe glume puerile şi parabole pentru copii la tot pasul.
 
Scenariul este limitat, acţiunea este predictibilă, iar momente amuzante nu sunt mai deloc.

Notă Imdb: 4.7

Câini şi pisici: Răzbunarea lui Kitty Galore (2010)

Nici în 2001 căţeii şi pisicile n-au făcut furori prea mari. Partea a doua, regizată de Lawrence Guterman după un scenariu de John Requa şi Glenn Ficarra, s-a situat, de asemenea, mult sub aşteptări.

Cu tot războiul lor care ameninţa să distrugă lumea, dar mai ales cu răzbunarea lui Kitty Galore, nici măcar aşa, filmul nu a fost prea reuşit. A luat note bune pentru efecte speciale şi realizarea personajelor în live-motion dar, per total, filmul a fost recomandat copiilor de 10 ani.

Nota pe Imdb este extrem de mică, poate nemeritat de mică, de 3.5.

Ursul Yogi

Filmul vine totuşi cu o poveste nouă, după scenariul lui Jeffrey Ventimilia, Joshua Sternin şi Brad Copeland, dar toate picanteriile se limitează la poantele mai vechi.

Multe clişee, aceleaşi vicii ale ursului creat de Hanna Barbera în anii ’60, şi o poveste prea puţin ingenioasă ca să te surprindă vreun pic până la final este tot ce au încercat producătorii să ne vândă în 2010.

Nota Imdb 4.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter