Halle Berry va ajuca alături de Keanu Reeves în „John Wick 3”

De Oana Savin, pe
Actrița Halle Berry va apărea pe marele ecrane alături de Keanu Reeves în noul film „John Wick 3” ce se va lansa anul viitor.

Berry, câștigătoare a premiului Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal, a semnat cu studiourile Lionsgate pentru a juca în următorul film al seriei „John Wick”, relatează Hollywood Reporter.

Cu toate că încă nu au fost date detalii cu privire la personajul pe care actrița îl va aduce la viață, se spune că Halle se va transforma în Sofia, personaj pozitiv.

Citește și: Keanu Reeves revine pe marile ecrane: Au început filmările pentru „John Wick 3

În distribuția peliculei au mai fost confirmate două nume importante în industria cinematografică: Anjelica Huston și Asia Kate Dillon.

Alături de Keanu Reeves vor mai juca Laurence Fishburne, Ian McShane, Mark Dacascos, Yayan Ruhian, Tiger Hu Chen și Cecep Arif Rahman.

Lansarea oficială a filmului „John Wick 3” va avea loc în luna mai a anului viitor. Personajul negativ va fi interpretat de Hiroyuki Sanada, pe care fanii l-au mai vazut in „The Wolverine”, „The Last Samurai”, „47 Ronin” ți „Rush Hour 3”.

Citește și: Keanu Reeves, zâmbitor alături de o blondă misterioasă

În acest film, John Wick este vânat după ce pe capul său a fost pusă o recompensă de 14 milioane dolari, după ce a ucis pe teritoriul Hotelului Continental, considerat loc neutru.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter