Gesturi romantice extreme pe care le fac cuplurile celebre

De Stela Moisescu, pe

Cătălin Botezatu ne-a reamintit cât de darnice pot fi celebrităţile cu persoana iubită. El i-a dăruit iubitei sale, Valeria Marini de ziua ei şase rochii şi multe sticle de şampanie.
Acest gest ni se pare romantic, dar el păleşte în comparaţie cu gesturile făcute de vedetele străine. Unele gesturi sunt sclipitor de creative, iar dărnicia din spatele lor ar putea scăpa de foamete o întreagă ţară din lumea a treia!

Iată câteva exemple de romantism utopic pe care ni-l predau celebrităţile ce vor să demonstreze că ar face orice, dar chiar ORICE, în numele iubirii!

Jada Pinkett şi Will Smith

Will Smith ştie cum să sărbătorească împreună cu soţia lui. De ziua ei i-a cumpărat un camion de flori, iar de Valentine’s day a închiriat pivniţa cu vinuri a unui restaurant şi a decorat-o cu, ai ghicit, multe flori şi a angajat cu cvartet care să le cânte serenade în timp ce luau cina şi degustau vinuri vechi.

Pink şi Carey Hart

Pink este cea care şi-a cerut soţul în căsătorie… într-un mod pur şi simplu inedit şi curajos. La una din cursele lui de motociclism, Pink a stat în mulţime şi i-a scris pe o pancartă: „Vrei să te căsătoreşti cu mine?” Evident că el şi-a intrerupt cursa spre finiş, pentru a accepta propunerea!

Christina Aguillera şi Jordan Bratman

Ce doi au divorţat. Păcat de cerea în căsătorie de un romantism fantastic! Jordan Bratman a umplut camera lor de hotel cu baloane cu heliu, iar ataşată de fiecare balon era câte o cutiuţă ce conţinea o poezie de dragoste. Desigur, ultimul balon din itinerariu conţinea cutiuţa cu inelul de logodnă, cu diamant de cinci carate.

Beyonce şi Jay-Z

În dimineaţa zilei în care a împlinit 25 de ani Beyonce a primit de la iubitul ei, Jay-Z o maşină Rolls Royce decapotabilă fabricată în anul 1959, care l-a costat aproximativ jumătate de milion de euro.

Dă click şi află cât de romantic este un bărbat în funcţie de zodie!

Foto: arhivă Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter