Gestul impresionant al unui student pentru a o găsi pe femeia de care se îndrăgostise

De Oana Dinu, pe
Un student candian s-a îndrăgostit de o tânără căreia îi știa doar numele și a făcut un gest impresionant pentru a o găsi. Povestea lui a devenit virală pe internet.

Carlos Zetina, un student Universitatea din Alberta, a cunoscut o tânără de care s-a îndrăgostit pe loc. Aceasta i-a dat un număr de telefon greșit, și cum nu îi știa decât prenumele, i-a venit o idee pentru a o găsi. Acesta a trimis e-mailuri la 246 de tinere din cadrul Universității din Calgary, care purtau numele Nicole, conform ȘtirileProTv.

“Te-am cunoscut seara trecută şi mi-ai dat un număr greşit” a fost mesajul tânărului, iar femeile la care a ajuns au fost foarte încântate de gestul lui Carlos, motiv pentru care au purtat conversații online și au decis să se întâlnească, să se cunoască. La invitație au răspuns 15 studente, profesoare și angajate ale universității.

“Am creat o pagină de Facebook pentru noi (Nicolele) şi am vorbit online. E frumos că tehnologia ne-a permis să ne cunoaştem”, a declarat pentru AFP Nicole Rathgeber.

Tinerele s-au întâlnit la un bar de lângă campusul universitar, dar niciuna dintre ele nu era Nicole Toetenel, studenta olandează de care se îndrăgostise Carlos. Aceasta era la un program de schimb în Canada și nu avea o adresa de e-mail asociată facultății.

Totuși, „adevărata Nicole” a aflat de la o prietenă de inițiativa tânărului și l-a contact pe Carlos, reușind să stabilească o întâlnire. De asemenea, ea este așteptată și la a doua întâlnire a „Nicolelor”, unde 25 de tinere au anunțat că vor merge.

Citește și: 

Oana Matache, sora Deliei, considerată o mamă iresponsabilă. Cum răspunde acuzațiilor

Mirela de la “Insula iubirii” are o poveste de viață dramatică. De ce a făcut 4 ani de închisoare

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter