Top fructe ciudate modificate genetic sau fizic. Ai mânca struguri cu gust de vată pe băţ?

De Diana Zagrean, pe

Tehnologiile moderne ne oferă posibilitatea să creem tot felul de minunăţii, mai mult sau mai puţin sănătoase. Dacă unii fermieri aleg să crească pepeni pătraţi, pentru economisirea spaţiului de depozitare, alţii modifică genetic strugurii să aibă gust de vată pe băţ. Ai mânca aşa ceva?

Struguri cu gust de vată pe băţ

O companie din California a dezvoltat un soi de struguri care au gust de vată pe băţ (vată de zahăr). Nu se ştie cum au reuşit americanii să introducă o aromă atât de complexă în struguri, dar niciodată nu au pretins că mâncarea lor e sănătoasă sau că nu folosesc chimicale.
Producătorii acestui tip de struguri mai au în teste si alte fructe ciudate : struguri cu gust de mango, usuleţi de jeleu şi alte bomboane sau fructe şi jură că au obţinut aromele prin 12 ani de muncă şi cercetare genetică şi încrucişarea soiurilor.

Pere in formă de Buddha

Un fermier din China a dat lovitura cu perele sale în formă de Buddha. Nu vă gândiţi că este vorba de un soi special sau de „pere sfinţite”, ci doar de modelarea cu multă grijă a fructelor încă de când sunt pe crenagă.
O pară în formă de Buddha costă cam 2 dolari şi chinezul exportă deja în Europa, datorită succesului neaşteptat.

Citeşte mai departe şi vezi cum arată pepenii pătraţi sau merele cu gust de struguri, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter