Fratii Traistariu, reuniti la masa de Paste la “Happy Hour”

De Unica.ro, pe

A doua zi de paste, “Happy Hour” vine la Pro Tv de la 17.30 cu o editie speciala si un Maruta pus pe fapte mari. Pentru ca tot romanul petrece Pastele in familie, prezentatorul “Happy Hour” si-a propus sa indeplineasca inca o minune: masa de Paste cu toti fratii Traistariu, reuniti dupa ani de zile.
Dupa ce a reusit sa ii reapropie pe Mihai si Vasile, fratele care se izolase dupa moartea mamei lor, acum Maruta vrea sa ii reuneasca pe toti cei 4 frati, Geanina, Constantin, Vasile si Mihai Traistariu la masa de Paste.
Minunile nu se opresc aici pentru ca Maruta mai pune la cale ceva: Maria Dragomiroiu isi arata abilitatile de gimnasta si da toata Romania pe spate cand arata ca poate sta in cap! Si, in plus, ca poate face si spagatul! Cea mai flexibila cantareata de muzica populara vine la “Happy Hour” in editia din 6 mai.
Iepurasul de Paste va aduce la “Happy Hour” si o tigaie magica, intr-o noua prezentare: Maruta s-a costumat si le-a testat abilitatile de persuasiune Biancai Rus si lui Dinu Maxer. Cum s-au descurcat cei doi ca ambasadori ai unui brand iubit de gospodine, cat au tocat si au prajit pana au clacat, telespectatorii Pro Tv vor afla luni, 6 mai, de la 17.30, intr-o farsa marca “Happy Hour”. Iar in zi de sarbatoare, nu putea lipsi o coregrafie pe masura: Madalin Voicu arata ca si dupa fripturi de miel si mult drob inca mai poate dansa ca un profesionist, asa ca face show in platoul Happy Hour imediat dupa Paste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter