Fiul lui Bob Marley va face un film biografic despre tatăl său

De Oana Savin, pe
Studioul Paramount Pictures, împreună cu Ziggy, fiul lui Bob Marley, pregătesc un film biografic despre celebrul cântăreț jamaican, relatează Deadline.

Bob Marley a popularizat muzica raggae în întreaga lume. El a murit la vârsta de 36 de ani, în 1981, după o luptă grea cu cancerul. Artistul a devenit adeptul filosofiei rastafariene, axată asupra Africii în general şi Etiopiei în particular.

Citește și: Ryan Gosling cântă cu o artistă celebră o melodie de-a lui Bob Marley

El a fost subiectul mai multor documentare, printre care „Marley”, realizat în 2012, însă niciodată nu a fost făcut un film cu actori.

Robert Nesta Marley, pe numele său complet, continuă să aibă succes și în zilele noastre. Compilaţia ”Legend”, lansată în 1984 şi care regrupează principalele succese ale acestui personaj cunoscut pentru legendarele sale dreadlocks şi trupa sa The Wailers, s-a vândut în peste 15 milioane de exemplare. Compilaţia continuă să se vândă în sute de mii de exemplare pe an, potrivit site-ului oficial Bob Marley.

Citește și: Rihanna s-a despărțit de iubitul arab, Hassan Jameel. Motivul este surprinzător

Fiul lui Marley, Ziggy, în vârstă de 49 de ani, este la rândul său cântăreț. El a fost distins cu opt premii Grammy, dintre care cinci pentru cel mai bun album raggae al anului, cel mai recent fiind obținut în anul 2016.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter