5 filme romantice de Crăciun pe care să le vedeți împreună

De Nicoleta Galeteanu, pe

În toată agitaţia de sărbători, sigur veţi găsi câteva clipe liniştite şi pentru voi doi. Iar dacă îţi doreşti câteva îmbrăţişări drăgăstoase, fă-te comodă şi invită-l la un film romantic dar haios, fără a fi siropos, care sigur o să îi placă şi lui.
Iată cinci filme pe care să le urmăriţi împreună de Crăciun.

Serendipity (2001)

John Cusack şi Kate Beckinsale experimentează „Norocul în dragoste”, o comedie romantică despre influenţa destinului asupra doi oameni care… se caută unul pe celălalt.
În goana cadourilor de Crăciun, cei doi cad victime unei puternice atracţii reciproce, dar hotărăsc să lase soarta să decidă în locul lor.

A Boyfriend for Christmas (2004)

„Un iubit pentru Craciun” este povestea de dragoste mult aşteptată a unei tinere, care reuşeşte să o (re)găsească după 20 de ani de sărbători.
O poveste romantică şi dezarmantă despre providenţă, noroc şi răbdare, până la urmă, care îţi va trezi amintiri dintre cele mai frumoase despre începuturile voastre.

The Christmas Card (2006)

„Felicitarea de Crăciun” este o poveste emoţionantă şi plină de romantism de care te vei îndrăgosti şi care te face să te reîndrăgosteşti.
Capitanul Cullen este trimis sa lupte in Afghanistan. În preajma sărbătorilor de iarnă, el primeşte o felicitare de Crăciun din California. Mult timp după aceasta, Cullen decide să plece în căutarea celeia care i-a trimis cartea poştală.

Just Friends (2005)

Supraponderal şi batjocorit în liceu, Chris Brander se îndrăgosteşte de Jamie Palamino, care îl refuză însă. Frustrat şi respins, pleacă din oraş, unde se întoarce abia peste câţtiva ani complet schimbat şi, în plus, cu o cariera de succes.

Cu simpaticul Ryan Reynolds, „Prieteni şi atât” este o comedie absolut fabuloasă despre prietenie şi dragoste împlinită.

The Family Man (2000)

O poveste tristă dar revelatoare, iar unii ar spune „obligatoriu de văzut”, „O altă şansă” vorbeşte despre importanţa deciziilor în viaţă… sau despre destin.

Jack Campbell (Nicholas Cage) pleacă la Londra pentru o specializare şi îi pormite prietenei sale, Kate (Tea Leoni) ca vor sta despărţiţi doar un an. Cei doi se mai întâlnesc abia peste 13 ani, când amândoi vor fi îmbătrânit şi au deja propriile vieţi.
Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter