7 filme care îţi fac poftă de cumpărături

De Unica.ro, pe

Există filme care te fac să plângi, să te sperii, să râzi sau care creează vicii, precum dependenţa de cumpărături. Sex and the city sau Confessions of a Shopaholic ar trebui să îţi spună ceva…
Cu o veche tradiţie la americani, „Black Friday” sau „Vinerea Neagră” ameninţă să ne arunce curând şi pe noi în cursa nebună a cumpărăturilor, a reducerilor şi chilipirurilor dinainte de sărbători.

Noi îţi propunem totuşi să optezi pentru o variantă mai comodă de a-ţi face cumpărăturile, pe internet, atunci timpul pe care îl economiseşti îl vei putea petrece într-un mod mai plăcut decât alergând prin magazine. De exemplu poţi urmări un film întocmai în spiritul „Black Friday”.

Iată cele mai cunoscute filme despre modă şi fashion care au puterea să îţi transmită inconştient această febră pentru cumpărături.

Confessions of a Shopaholic/ Mă dau în vânt după cumpărături (2009)

Rebecca Bloomwood, interpretată de simpatica Isla Fisher, este atât de dependentă de cumpărături încât pasiunea ei ajunge să îi afecteze relaţia şi cariera.
Nu este decât o ziaristă, dar Rebecca hoinăreşte ziua prin luxoasele magazine new-york-eze, plătind la final fără măcar să se uite.
 

The Ugly Truth/ Adevărul gol-goluţ (2009)

Ca să atragă atenţia vecinului – un doctor tânăr şi foarte chipeş -, Abby (Katherine Heigl) este sfătuită de Mike (Gerard Butler), noul prezentator, cam misogin, al unei emisiuni despre cuplu, să îşi facă o schimbare de look. După o raită prin magazine şi la coafor, afemeiatul Mike o transformă pe Abby într-o femeie cu sex-appeal.
 

  Vezi ce premiere rulează în cinema în acest weekend.

Last Holiday/ Ultima vacanţă (2006)

Dintr-o bucătăreasă timidă, Georgia Byrd (Queen Latifah) alege să îţi trăiască viaţa la maxim, din momentul în care află că mai are de trăit o lună. Georgia pleacă în vacanţă prin Europa şi îşi schimbă atitudinea, garderoba şi stilul de viaţă. …Dar de ce nu ai face asta oricum?
 

Sex and the City/ Totul despre sex

Ahtiate după ultimele tendinţe din modă, pe care le găsesc de fiecare dată vitale, chiar şi în locul unui prânz, fetele din Sex and the City au impus la rândul lor propriul trend în rândul admiratoarelor, prin acest fetişism pentru fashion.
Armani, Chloe, Ralph Lauren sau Christian Louboutin, filmul rămâne un „festin” al mărcilor celor mai pretenţioase, care s-a bucurat de încasări atât cât să le poată cumpăra pe toate. Şi toţi pantofii Manolo Blahniks.
 

Bride Wars/ Războiul mireselor (2009)

În mod inevitabil te-ai confruntat şi tu cu cel puţin o sesiunea fulger în ultimul moment, pentru cumpărături la fel de indispensabile ca rochia de mireasă.

Ei bine, cel mai probabil acesta este cel mai bun tip de shopping, pentru că nu mai ai timp să probezi două ore o bluză doar ca să nu o cumperi.
Kate Hudson şi Anne Hathaway intră în cursa vieţii lor – amândouă se pregătesc pentru ziua nunţii lor, aceeaşi pentru ambele nunţi.
 

Pretty Woman/ Frumuşica (1990)

Toate am asistat la schimbarea spectaculoasă de look a „răţuştii cea urâtă” aşa cum era poreclită Julia Roberts în tinereţea ei.
Cum să nu îţi doreşti o sesiune de shopping când această transformare s-a făcut cu un card de credit?

Scena în care Julia Roberts probează rochie după rochie în buticul cochet al lui Larry Miller este memorabilă pentru orice „fashionistă”.
 

Clueless/ Liceenele din Beverly Hills (1995)

Cher şi Dionne sunt două adolescente bogate care s-au născut de fapt într-un magazin de firmă – Cher ajunge chiar să îşi organizeze garderoba în funcţie de culori. Este de prisos să mai amintim că ele duc o viaţă luxoasa şi plină de huzur… Cine nu şi-ar dori să mai fie măcar o dată adolescentă… bogată?
 

 
Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter