Filme de Crăciun pe care să le vezi în această vacanță de iarnă

De Unica.ro, pe

De la producții noi, la filme clasice pe care îți face plăcere să le revezi, aceste filme de Crăciun vor aduce spiritul sărbătorilor în casa ta. Te poți bucura alături de cei dragi de aventurile lui Moș Crăciun și ale elfilor, dar și de povești de dragoste care îți vor merge la suflet.

Îți propunem o listă cu filme de Crăciun pe care să le vizionezi împreună cu familia în această vacanță de iarnă. Intră în lumea magică a sărbătorile cu povești ce te vor captiva.

Filme de Crăciun pe care să le vezi în această vacanță de iarnă cu familia

A Boy Called Christmas/ Un băiat numit Crăciun

A Boy Called Christmas, un film care a urcat repede în topul vizionărilor pe Netflix, este bazat pe romanul cu același nume, scris de Matt Haig. Pelicula ne spune povestea lui Nikolas, un băiat care pleacă în căutarea tatălui său și a satului legendar al elfilor, Elfhelm. Alături de șoricelul lui și de renul Blitzen, băiatul de 13 ani are parte de o aventură care îi schimbă definitiv viața și care ne arată care este originea poveștii lui Moș Crăciun.

Filmul are în distribuție actori precum Henry Lawfull, Maggie Smith, Kristen Wiig, Michiel Huisman, și Sally Hawkins.

The Christmas Chronicles/ Cronicile Crăciunului

Un film semnat de realizatorii „Singur acasă” și ai primelor trei filme „Harry Potter”, îi aduce în prim plan pe Kurt Russell, Darby Camp și Judah Lewis. După ce au accidentat sania lui Moș Crăciun, doi frați pornesc într-o aventură contracronometru alături de Sf. Nicolae pentru a o repara. Vor reuși să salveze Crăciunul sau tradiția ca fiecare copil să primească un cadou va dispărea? „The Christmas Chronicles/ Cronicile Crăciunului” este un film pentru întreaga familie, extrem de captivant. 

Miracolul de pe strada 34 – Miracle on 34th Street și David and the Elves/ David și elfii

„Miracolul de pe strada 34 – Miracle on 34th Street” în regia lui John Huge reia povestea filmului clasic cu acelasi nume din 1947, unul dintre cele mai bune filme de Crăciun. Dorey Walker, director executiv al unui magazin (Elizabeth Perkins) si fetița ei nu cred în magia sărbătorilor, dar asta până apare în viața lor Kriss Kringle (Richard Attenborough), care este convins că el este Moș Crăciun. Va reuși să facă o fetiță să creadă că sărbătoarea Crăciunului este reală? 

David and the Elves/ David și elfii

„David and the Elves/ David și elfii” este un film polonez care spune povestea unui elf care evadează în lumea reală, unde vrea să trăiască magia Crăciunului cu ajutorul unui băiat cu care s-a împrietenit. Producția a fost lansată la începutul lunii decembrie pe Netflix. 

Citește și: Mihaela Bilic, care este cel mai dietetic preparat tradițional de sărbători: „E bun și în diete!”

Ce cadou de Crăciun a primit Ioana, unica fiică a lui Ion Țiriac

Ştefan Bănică, Concert extraordinar de Crăciun 2021, la Antena 1

Florin Zamfirescu își va petrece Crăciunul și cu actuala, și cu fosta soție

Filme romantice

A castle for Christmas

Comedia romantică în regia lui Mary Lambert a fost lansată în noiembrie 2021 și are în prim plan o scriitoare de succes, interpretată de Brooke Shields care ajunge în Scoția și ia decizia de a cumpăra castelul unui duce morocănos (Cary Elwes). Întâlnirea dintre cei doi se lasă cu scântei, dar și cu momente pline de romantism.

Holidate

Dacă vrei să te uiți la filme de Crăciun romantice, nu rata Holidate, care îi are protagoniști pe Sloane (Emma Roberts) și Jackson (Luke Bracey). Cei doi fac un pact pentru a scăpa de singurătate și stabilesc să fie parteneri, dar fără a avea o relație. Dragostea le dă însă planurile peste cap.

Holiday in the Wild/ Crăciun în sălbăticie

Un film de Crăciun din 2019, în regia lui Ernie Barbarash, cu Kristin Davis și Rob Lowe, care te va emoționa. Părăsită de soț, Kate iese din zona de confort și pleacă în Africa, unde îl cunoaște pe Derek, un ghid local, care îi arată minunățiile peisajului african, dar și partea mai întunecată a sălbăticiei: braconajul. Aceasta nu mai ajunge în resortul de lux cum își propusese, ci la un ONG zambian care îngrijește elefanții orfani. Va renunța Kate la viața ei din New York? Merită să vezi.

Crăciun în California: Luminile orașului

Lauren și Josh Swickard, care sunt căsătoriți în realitate, revin în partea a doua a filmului „Crăciun în California”, lansat pe Netflix anul trecut. Pelicula spune povestea lui Callie și Joseph, doi tineri îndrăgostiți care după un an de relație sunt pregătiți de nuntă.

Cei doi părăsesc ferma și merg în San Francisco, acolo unde Joseph trebuie să se ocupe de afacerile familiei lui. Întoarcerea la viața de băiat de bani gata le va pune serios relația la încercare. Dacă vor reuși să facă față împreună provocărilor, rămâne de văzut.

Listă cu filme la care să te uiți de Crăciun

  • A Christmas Prince/ Un prinț de Crăciun
  • Love Actually/ Pur și simplu dragoste
  • The Holiday/ Vacanța
  • Crăciunul la castel/ A Princess for Christmas
  • The Real Housewives of the North Pole
  • Operațiunea Crăciun fericit/ Operation Christmas Drop
  • O dădacă de Crăciun/ A Nanny for Christmas
  • The Princess Switch 3: Romancing the Star/ Un schimb regal 3
  • Un Crăciun de Cenușăreasă – A Cinderella Christmas
  • Fulgi de iubire/ Let It Snow

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter