Osama bin Laden, personaj de film

De Nicoleta Galeteanu, pe

Tocmai a fost asasinat, dar nu va trece mult timp până când Osama bin Laden se va întoarce. Din cel mai căutat terorist al Planetei, bin Laden ajunge în cinematografe, posibil, anul viitor. Prima femeie – regizor laureată cu Oscar se pregăteşte să dea o nouă lovitură colegilor de breaslă. După câştigătorul „The Hurt Locker”, Kathryn Bigelow a anunţat că va produce un film despre Osama bin Laden, cel mai câutat om al Planetei până mai ieri, când soldaţii americani l-au capturat şi l-au ucis după 10 ani de căutări.

Pelicula va fi un thriller a cărui acţiune se va axa pe urmărirea secretă şi capturarea misterioasă a lui Osama bin Laden de către forţele speciale americane.

Regizoarea Kathryn Bigelow şi scenaristul Mark Boal s-au apucat deja de treabă, producţia fiind deja de câteva luni în lucru, a anunţat o sursă apropiată a producătorilor, citată de Variety.

Pe de altă parte, The Hollywood Reporter scrie că scenariul propus iniţial de echipa lui Bigelow a avut în prim plan o tentativă nereuşită a  capturării lui bin Laden, ceea ce, după recentele evenimente, acesta nu s-ar mai plia pe realitate. Tot aceştia apreciază însă cât de repede poate fi modificat un scenariu.

Cu toate acestea, pelicula lui Kathryn nu ar fi singura care ar urma să se lanseze în cinematografe. Numeroase alte case de producţie s-au arătat interesate de cel mai căutat om din lume, ca subiect de film.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter