Femeie de 34 de ani, prea „bătrână” pentru a-și întemeia o familie

De Oana Savin, pe
O femeie de 34 de ani este mult prea bătrână pentru a-și întemeia o familie. Cel puțin asta susțin rudele acesteia. Supărată, britanica și-a expus povestea pe un forum dedicat mămicilor, care i-au sărit în apărare.

Femeia a spus că i-ar plăcea să aibă copii cu soțul ei cu care este căsătorită de cinci ani, dar i se tot spune că este mult prea bătrână.

Acest lucru mă întristează, dar o parte din mine simte că nu sunt rezonabilă și că cei din jur au dreptate”, a scris ea pe forum.

Mesajele altor mămici nu au întârziat să apară.

La 20 de ani se făceau probabil copii în vreme părinților tăi. 34 nu poate fi considerată o vârstă înaintată pentru a fi mamă din perspectivă medicală”, a reacționat o femeie de pe forum.

Alte mame au fost de acord, dintre care una a scris: „Am 37 de ani și sunt însărcinată”.

34 prea bătrână? Este o nebunie, este perfect normal. 50 este prea mult”, „Am avut 35 și 39 când am născut. 34 nu este prea mult”, au mai scris alte membre ale comunității.

Mi-am născut fiul când aveam 34 de ani. Am prieteni care au făcut copii la 40 de ani. Ești în regulă”, a mai scris o mămică.

Pe de altă parte, o mamă furioasă, a reacționat: „Este ridicol! În mod cert nu ești prea bătrână. Am avut primul copil la 33 de ani și eram cea mai tânără din grup. Cunosc pe cineva care a născut la 42 de ani. Fă-o!

O altă femeie care nu are încă copii s-a alăturat discuției.

Am 30 de ani și nu mă simt deloc pregătită să am un copil. Dacă voi avea copii va fi după 35 de ani. Nu ești deloc prea bătrână”, a scris ea.

De asemenea, alte mămici au susținut că aceasta este vârsta la care femeile educate și care au o carieră sunt pregătite să facă un copil.

Citește și: Un bărbat și-a dat soția în judecată după ce s-a certat cu ea și s-a aruncat din mașină

Citește și: Un fotograf de nunți a bătut mirele pentru că mireasa avea doar 15 ani

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter