Femei cu vieţi extrem de ciudate. Tu ai trăi aşa?

De Diana Zagrean, pe

De la femeia cu 700 de pisici, la cea măritată cu Turnul Eiffel şi femeia care trăieşte în scaun cu rotile, deşi e perfect sănătoasă..fizic, iată câteva poveşti cu femei care au vieţi extrem de ciudate. Tu ai trăi aşa?
Grădina e mare şi plină de tot felul de poveşti incredibile. Unele femei, nediagnosticate până acum cu vreo boală psihică ajung să ducă vieţi extrem de ciudate din pricina unor pasiuni bolnave, ale unor depresii crunte sau ale unor interese bizare. Iată câteva femei cu vieţi extrem de ciudate. Tu ai trăi aşa?

Femeia care vrea să fie paralizată şi trăieşte în scaun cu rotile

Majoritatea oamenilor care suferă vreun fel de paralizie ar face orice să poată merge din nou. Nu este şi cazul lui Chloe Jennings-White, de 57 de ani din Utah. Femeia îşi doreşte atât de tare să fie paralizată, încât medicii se temeau că va încerca să se accidenteze singură la coloana vertebrală.
Pentru că boala ei pshihică o face să fie un pericol pentru propria persoană, medicii i-au recomandat nişte proteze care o fac să se mişte greu şi să nu poată merge normal, precum şi un scaun cu rotile. Deşi se deplasează ca un om paraplegic, femeia se mai ridică din când în când ca să urce scările, să alerge prin pădure sau să meargă la piaţă ca un om normal.

Femeia măritată cu Turnul Eiffel

Erika La Tour Eiffel, în vârstă de 37 de ani a iubit mai multe obiecte de-a lungul timpului. Prima iubire a fost Lance, un arc cu săgeţi care a ajutat-o să devină arcaş profesionist, urmat de Zidul Berlinului, care a părăsit-o pentru altcineva (aflaţi în acest articol cine este norocoasa mireasă) şi de o bucată de gard pe care o ţine în dormitor.
Cu Turnul Eiffel a fost dragoste la prima vedere şi cei doi „însurăţei” şi-au unit destinele într-o ceremonie privată, alături de prieteni apropiaţi. Oare Turnul ştie de bucata de gard, sau relaţia a rămas platonică?

Citeşte mai departe câteva poveşti cu femei care au vieţi extrem de ciudate, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter