„Crulic” şi „Casa de vis”, în premieră la cinema

De Nicoleta Galeteanu, pe

De la misiunile secrete, agentul 007 Daniel Craig se „mută” în „Casa de vis”, unde se petrec crime înspăimântătoare. Pentru amatorii de animaţii, „Crulic”
este primul desen animat românesc pentru marile ecrane, produs după mult timp în studiourile de la noi. 

Un thriller misterios sau o animaţie românească? Află mai multe despre premiere în cele ce urmează.

Casa de vis/ Dream House

Cu o distribuţie de primă clasă şi o poveste demnă de filmele de groază, Jim Sheridan (În numele tatălui, unul dintre cele mai impresionante filme biografice) primite să îţi dea câţiva fiori pe şira spinării.

Cu Daniel Craig, Naomi Watts şi Rachel Weisz în rolurile principale, filmul este drama unei familii care se mută într-o casă ce ascunde o istorie înspăimântătoare.

La puţin timp după ce se mută într-un orăşel izolat din New England, Will şi Libby şi cu cele două fetiţe ale lor descoperă îngroziţi că noul lor cămin a fost scena crimei pentru o mamă şi copiii ei. Întregul oraş este convins că vinovat e soţul care le-a supravieţuit.

Crulic – drumul spre dincolo

Premiat la Festivalul de la Locarno şi la Varşovia, pelicula a suprins plăcut pe criticii străini de film şi i-a impresionat pe cei care l-au urmărit la ediţia Anim’est care tocmai s-a încheiat.

În regia Ancăi Damian, animaţia spune povestea reală a lui Claudiu Crulic, un român arestat în Polonia pentru un presupus furt.

Acuzat că ar fi jefuit un judecător polonez, el este ţinut în închisoare în ciuda probelor ulterioare care arătau că la data jafului el nu se mai afla în capitala Poloniei.

Abandonat de toată lumea, acesta intră în greva foamei, până moare. Povestea este narată de actorul Vlad Ivanov (Poliţist, adjectiv).

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter