Cât de disperat să fii? Top 3 agenţii de închiriere iubiţi

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni îşi găsesc jumătatea încă din adolescenţă. Alţii trec prin mai multe relaţii de lungă durată până îşi găsesc un partener. Pentru cei care nu au fost atât de norocoşi există agenţii care oferă parteneri contra-cost. Iată top 3 agenţii de închiriere iubiţi care au un succes fantastic în străinătate. Ai apela la serviciile lor?

Închiriază o iubită franţuzoaică

Francezii au fost dintotdeauna consideraţi nişte iubiţi pasionali. Tocmai de aceea, o companie s-a gândit să ofere mai mutle variante de pachete pentru domnii singuri, invitaţi la evenimente mondene sau care au nevoie de „fata viselor lor”.

Site-ul asigură clienţii că legea se respectă 100% şi că nu este vorba de prostituţie, escorte sau alte variante ilegale de companie plătită.
Variantele oferite sunt:
Pachetul albastru – o oră ziua sau seara, pentru o plimbare, o discuţie la o cafea la 20 euro.
Pachetul violet – o seară, de la ora 20 la ora 23, pentru vizionarea unui film, o petrecere de tip cocktail, o cină romantică la 60 euro.
Pachetul roz – o noapte, de la 22 la 8 dimineaţa, pentru „hârjoneală”, mai puţină singurătate, la 180 euro.
Pachetul roşu – un weekend, de la ora 18 vineri, la ora 18 duminică, pentru o escapadă romantică, două zile departe de lume, la 540 euro.
Citeşte şi Carieră: Top 3 joburi ieşite din comun. Ai face bani din asta?
Cât de disperat să fii? Top 3 agenţii de închiriere iubiţi

Iubite false pe Facebook, ca să faci fosta geloasă

O companie braziliană a decis să facă un ban cinstit din gelozia femeilor. Astfel, brazilienii oferă iubite false strict pentru reţeaua de socializare Facebook.
Publicul lor ţintă sunt oamenii care vor să demonstreze fostelor că au trecut peste durerea despărţirii, oamenilor care vor să scape de presiunea prietenilor şi familiei, bărbaţilor care vor să atragă mai multe femei şi care au nevoie de puţină încredere în sine.

Citeşte mai departe ca să afli preţurile practicate de brazilieni pentru iubită falsă pe Facebook şi care sunt ofertele pentru doamnele singure care vor să doarmă mai bine, pe pagina următoare!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter