Destinaţii: Top 4 trenuri de epocă în care poţi vizita Europa în vacanţă de lux

De Diana Zagrean, pe

Trenurile de epocă sunt o alternativă elegantă la croazierele pe vapoare de lux. Nostalgicii, oamenii care preferă luxul secolului trecut în loc de opulenţa modernă şi cei care apreciază un set de valori europene vechi pot încerca aceste excursii extravagante. Iată 4 trenuri de epocă în care poţi vizita Europa într-o vacanţă de lux.

Venice Simplon Orient Express

Vagoanele celebrului Orient Express au fost restaurate conform stlului anilor 1920 şi încă mai circulă pe aceeaşi rută: Paris-Istanbul. Există şi excursii secundare, în funcţie de cerere pe rutele: Istanbul-Veneţia, Cracovia, Dresda, Praga şi Paris.
Citeşte şi Destinaţii exotice: Top 4 plaje ascunse care îţi taie răsuflarea

Royal Scotsman

„Scoţianul Regal” nu poate duce mai mult de 36 de pasageri, ceea ce îi dă o notă intimă acestui tren de lux. Mesele sunt de cinci stele, cabinele personalizate şi se organizează chiar şi degustări de vinuri scumpe. Deşi vagoanele nu sunt originale, fiind redecorate după stilul edwardian, atmosfera din trenul scoţian este la fel de selectă şi eleganţa domneşte pe culoare, la fel ca în romanele secolului XX.

Citeşte mai departe şi vezi cu ce alte trenuri de lux poţi călători prin Europa în vara lui 2013 în lux maxim, pe pagina următoare!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter