Destinaţii culinare: Ce mănâncă străinii în loc de shaorma

De Diana Zagrean, pe

Tostada (Mexic)

Destinaţii culinare: Ce mănâncă străinii în loc de shaorma
Tostada mexicană se aseamănă mult cu shaorma arăbească sau turcească de la noi. Tostada este preparată dintr-o lipie crocantă umplută cu fructe de mare şi salsa picantă.
Sursă foto: Shutterstock
Citeşte şi Diete: Top 5 cele mai ciudate metode de slăbit

Creveţi bronzaţi cu orez lipicios (Vietnam)

Destinaţii culinare: Ce mănâncă străinii în loc de shaorma
Deşi numele acestui tip de mâncare este foarte ciudat, ingredientele sunt destul de simple şi preparatul este de-a dreptul delicios.

Creveţii-tigru sunt afumaţi şi prăjiţi, apoi serviţi deasupra unor turtiţe de orez lipicios, tot prăjite.
Sursă foto: Shutterstock
Sursă foto cover: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter