Destinaţii culinare: Ce mănâncă străinii în loc de shaorma

De Diana Zagrean, pe

Mâncarea de stradă înseamnă pentru români o shaorma cu de toate, cel mult o pizza sau nişte mici cu muştar. Dar în alte ţări, vânzătorii ambulanţi oferă o paletă largă de bunătăţi care pot fi consumate în picioare, sau într-un parc, la umbră. Iată ce mănâncă străinii în loc de shaorma.

Nasi Manado (Indonezia)

Nasi Manado este atât un oraş din Indonezia, cât şi mâncarea locală care l-a făcut celebru în lume. Orezul (nasi) este servit alături de frigărui din carne de porc şi alte preparate picante şi foarte aromate.
Destinaţii culinare: Ce mănâncă străinii în loc de shaorma
Sursă foto: Shutterstock
Citeşte şi Razvan Marc: „Pentru mine bucătăria thailandeză miroase a lemon grass, coriandru, galangal şi lapte de cocos. Am încercat şi insecte prăjite …”

Curry Puffs (India şi Singapore)

Destinaţii culinare: Ce mănâncă străinii în loc de shaorma
Aceste delicioase pateuri cu carne şi legume se pot servi pe străzile din India şi Singapore şi conţin carne de pui, curry, cartofi cu sos, toate învelite într-o crustă crocantă de foitaj prăjit.
Sursă foto: Shutterstock
Citeşte mai departe şi vezi ce mănâncă oamenii din Mexic sau Vietnam în loc de shaorma, când le este foame şi sunt pe stradă sau tocmai au ieşit din club, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter