Foto: Cele mai ieftine destinaţii unde să faci plajă în luna mai

De Nicoleta Galeteanu, pe

Luna mai este una dintre cele mai bune perioade pentru câteva zile de răsfăţ la plajă, dar nu pentru că acum debutează sezonul estival. Dacă îţi stabileşti vacanţa de vară…
 …mai devreme, iată câteva destinaţii mirifice, dar ieftine, unde poţi face plajă la început de mai.

Croaţia

Plajele croate sunt adevărate perle ale litoralului de care dispune sud-estul Europei. Golfurile magnifice şi plajele splendide înconjurate de măslini oferă oricărui turist cadrul ideal pentru o vacanţă memorabilă.

Dacă o vacanţă pe plajele demne de un paradis pe pământ sună prea frumos ca să fie realitate, află că poţi simţi soarele pe propia piele fără să îţi cheltuişti tot salariul.

Tarifele pentru un sejur de pomină sunt mai ieftine şi decât dacă ai petrece două zile în Vama Veche. Un sejur de opt zile la un hotel de trei stele în staţiunea Istria – Porec te costă 47 de euro, fără transport sau mic-dejun în schimb.

Foto: Cele mai ieftine destinaţii unde să faci plajă în luna mai

Insulele Canare

Insulele exotice ale Spaniei sunt cel puţin la fel de atractive precum Insulele Caraibe, care, de în plus, sunt mult mai accesibile.

În Tenerife, Mallorca sau Madeira plajele îşi aşteaptă turiştii 365 de zile pe an, aşa că, indiferent de perioada în care vrei să te bronzezi poţi face economii importante şi la transport, pentru că ai la dispoziţie tot timpul din lume să îţi rezervi biletul de avion.

Totuşi, dacă nu ai prestabilit o vacanţă aici, la agenţiile de turism ofertele pornesc de la 335 de euro pentru un sejur de 8 zile, cu absolut totul inclus.

Foto: Cele mai ieftine destinaţii unde să faci plajă în luna mai

Turcia

Turcia iţi pune la picioare o largă varietate de plaje de-a lungul Mediteranei care poate nu îţi sunt străine. Noi îţi recomandăm însă zona Oludeniz al cărei litoral spectaculos întocmeşte topurile celor mai frumoase plaje de pe nisipurile turceşti.

Tarifele încep de la 23 de euro pe noapte la hotelurile de trei stele, mai ieftin decât la cele de pe litoralul românesc. În preţ, hotelierii oferă şi demipensiune.

Foto: Cele mai ieftine destinaţii unde să faci plajă în luna mai

Grecia

O altă destinaţie care îşi întâmpină călduros turiştii în această perioadă, Grecia oferă o plajă largă de locuri pentru cei care iubesc soarele şi o plajă  la fel de accesibilă de preţuri.
 
Dacă alegi să mergi în Zakynthos, de exemplu, o vacanţă completă de 8 zile, cu transport şi servicii la hotel, te costă până în 300 de euro.
Oferta este valabilă la hoteluri de 3 stele şi inlcude chiar şi transferurile hotel-aeroport.

Foto: Cele mai ieftine destinaţii unde să faci plajă în luna mai

Iar dacă alegi Corfu, agenţiile de turism propun sejururi chiar şi cu 400 de lei cu cazare la vilă şi transport cu autocarul, pentru cei care se grăbesc să meargă la plajă în prima jumătate a lunii mai.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter