Delia Matache a lansat un nou single! Vezi aici dacã îţi place!

Jurata X Factor are parte de unul dintre cei mai plini ani din viaţa ei. Dupã ce vara aceasta a strãbãtut ţara în lung şi în lat în cãutarea factorului X, Delia are parte de o toamnã la fel de fierbinte.

Se va cãsãtori religios la jumãtatea lui septembrie, urmând ca într-o pauză de filmări de la X Factor să plece în luna de miere în Africa. Se pare cã a fermecat-o acest continent, de vreme ce noul ei single se intituleazã chiar Africana!
Anul acesta, jurata X Factor se aflã pe culmile succesului, iar lucrurile par sã îi meargã de minune pe toate planurile. Deşi a avut vara plinã cu audiţiile X Factor şi cu nunta sa, Delia nu şi-a neglijat nicio clipã nici cariera muzicalã.
Dupã single-uri de succes precum Omadeo sau Wuella Wuella, care au înregsitrat ascensiuni rapide în topurile de specialitate, artista le-a pregãtit fanilor o nouã surprizã – single-ul Africana. Dupã cununia religioasã care va avea loc pe 16 septembrie, într-o pauzã de la filmãrile X Factor, Delia şi soţul sãu Rãzvan vor pleca în luna de miere, chiar pe continentul african. Sã fie acesta sursa de inspiraţie a celui mai nou single al atistei?

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter