Ciudat la Hollywood: Ce asigurări îşi mai fac vedetele

De Diana Zagrean, pe

Dacă de fundul lui Jennifer Lopez, asigurat pe sume astronomice am auzit toţi, ce spuneţi de asigurare pentru mustaţă, dinţi, sau pentru virginitate? Iată ce asigurări îşi mai fac vedetele de la Hollywood.
Mustaţă de 370.000 dolari
Jucătorul australian de cricket Merv Hughes şi-a asigurat mustaţa celebră pentru suma de 370.000 dolari. Mustaţa ca de morsă îl face să fie recunoscut oriunde în lume.
Virginitate de 1 milion de lire sterline
În timp ce unele tinere din ziua de astăzi îşi vând sau licitează virginitatea pe Internet, trei surori din Scoţia şi-au făcut o asigurare uimitoare.
Ele şi-au făcut o poliţă de asigurare pe virginitate, împotriva unei eventuale concepţii imaculate. Ele au plătit câte 100 de lire pe an, încă din anul 2000, dar se pare că Biserica Catolică a fost deranjată de ştirea neobişnuită şi a cerut retragerea poliţei.

Picioare de 144 milioane dolari
Fotbalistul Cristiano Ronaldo,d e la Real Madrid şi-a asigurat picioarele, cel mai de preţ bun al său, pentru suma de 144 milioane de dolari.
Dinţi asiguraţi cu 10 milioane de dolari
Poate aţi auzit de expresia „Zâmbet de un milion de dolari”. Ce spuneţi de un zâmbet de…zece milioane de dolari? Aparţine actriţei America Ferrera, care a fost susţinută de Aquafresh, într-o campanie care oferă servicii stomatologice gratuite femeilor sărace.
Degetul mijlociu de 1,6 milioane dolari
Fiindcă este un rockstar adevărat, chitaristul Keith Richards, de la Rolling Stones s-a gândit să-şi asigure degetul cel mai des folosit. Nu vă gândiţi că este vorba de vreun deget folosit la cântat pe chitară. Richards şi-a asigurat degetul mijlociu cu suma de 1,6 milioane dolari. S-a gândit că îl ridică relativ des împotriva duşmanilor şi că poate cineva s-ar gândi să i-l rupă.

Foto: Facebook
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter