Bizar: Top băuturi scârboase din Asia. Ai încerca aşa ceva?

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 15 aprilie 2022, 12:52

Sucurile ciudate şi scârboase sunt o adevărată specialitate a asiaticilor. De la suc de ciuperci, iarbă, scuipat de rândunică sau suc de măsline, la sindrom premenstrual la cutie, vin de pui de şoareci şi suc de sparanghel, alegeţi ce doriţi. Ai încerca aşa ceva?

Suc de scuipat de rândunică

Ţineţi minte supa din scuipat de rândunică? O delicatesă scârboasă dar extrem de scumpă? Ei bine acum o puteţi savura oriunde, deoarece chinezii au reuşit să îmbutelieze preţiosul scuipat. Exclusiv în doze de aluminiu, peste tot în lume, prin distribuitori, numai pentru fanii genului.

Suc carbogazos de urechi de lemn

Dacă aţi comandat vreodată mâncare de la un restaurant chinezesc, ştiţi ce sunt urechile de lemn: nişte ciuperci din Asia, delicioase cu tăiţei şi carne de porc în wok. Ce spuneţi despre un suc gazos din extract de urechi de lemn? Există şi o variantă cu nume ciudat: The Jew’s Ear Juice (suc de urechea evreului).
Scârbos: Top 4 băuturi horror. Cine poate bea aşa ceva?

Suc de măsline

De ce ai vrea să te răcoreşti cu un suc de măsline? Pentru că este „amar, apoi acru, apoi fresh şi dulce”, după cum scrie pe cutie. O fi bun?

PMS la cutie

Dacă eşti femeie, ştii sigur ce este sindromul premenstrual, dar de ce ai cumpăra un suc de fructe cu acest nume? Sucul chinezesc conţine suc natural de căpşuni, zmeură, vişine, fragi şi alte fructe de pădure roşii şi are o aromă dulce, delicioasă.

Vin cu pui de şoareci

Dacă de şerpi şi scorpioni în băuturi alcoolice am mai auzit, puii de şoareci sunt o noutate. Vinul îl găsiţi în magazinele din China şi Coreea şi se presupune că vindecă o sumedenie de boli grave.

Suc de sparanghel

După ce că sparanghelul are efecte neplăcute în materie de miros şi este şi diuretic, un suc la cutie nu e prima formă în care ai vrea să-l consumi.
Sucul de sparanghel se găseşte în Taiwan şi preţul este obişnuit, deci dacă aveţi astfel de ambiţii, puteţi încerca, măcar de curiozitate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter