Cine îl va înlocui pe Keanu Reeves în „Matrix 4”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 12:10
Filmările pentru "Matrix 4" vor începe în 2020, la Chicago, în Statele Unite ale Americii, dar fără Keanu Reeves în rolul principal. Ce actor va interpreta personajul Neo. 

Încă de la debut, în 1999, filmul SF „Matrix”, regizat și scris de frații Wachowski (Andy și Larry), s-a bucurat de un mare succes la nivel mondial. Pelicula, câștigătoare a patru Oscaruri, a fost urmată de două sequeluri: Matrix Reloaded/Matrix – Reîncărcat și Matrix Revolutions/Matrix – Revoluții, ambele lansate în 2003.

S-a anunțat și a patra parte a francizei „Matrix”, iar scenariu va fi semnat de Zak Penn, coscenaristul lungmetrajelor „X-Men 2”, „X-Men: The Last Stand” şi „The Avengers”, potrivit Mediafax. Filmările pentru noua producție vor începe anul viitor în Chicago, SUA.

Cine îl va înlocui pe Keanu Reeves în „Matrix 4”

Pentru că actorul canadian Keanu Reeves a anunțat că nu mai vrea să îl interpreteze pe Neo, rolul principal i-a fost distribuit lui lui Michael B. Jordan, actorul care a jucat în „Creed” şi „Pantera Neagră/ Black Panther”. Pentru asta, el va colabora cu studiourile Warner Bros.

Michael B. Jordan

Primul film al trilogiei „Matrix” a fost lansat în martie 1999 în Statele Unite ale Americii și a fost bine primit. atât de critici, cât și de iubitorii ciematografiei din lumea întreagă. Cu încasări de peste 450 de milioane de dolari, pelicula a fost laureată a Premiilor Oscar de patru ori și a câștigat alte premii precum BAFTA sau Saturn Awards.

„Matrix” spune povestea programatorului IT, Thomas Anderson (Keanu Reeves), care devine „Alesul” ce va salva omenirea. Acesta este ajutat în războiul contra mașinilor inteligente de grupul de rezistență condus de Morpheus (jucat de Laurence Fishburne). Cel de-al doilea film, Matrix Reloaded/Matrix – Reîncărcat, continuă firul poveștii, explorând în continuare războiul între umanitate și inteligența artificială, atât în Matrix, cât și în lumea reală. Matrix Revolutions/Matrix – Revoluții, un amestec de acțiune și filozofie, la fel ca și filmele precedente, a încercat să răspundă întrebărilor ridicate în cea de-a doua parte a trilogiei Matrix.

Sursă foto: Facebook, Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter