Cinci premiere pe care trebuie să le vezi la cinema

De Nicoleta Galeteanu, pe

Extratereştrii nu ar fi aşa ostili dacă ar semăna toţi cu Paul, în schimb „Colega de cameră” îţi poate rezerva mai multe surprize decât ai putea crede. Dacă nu ai astfel de griji…
 …ce spui atunci despre un „concediu de la căsnicie”?

Iată cele cinci filme care rulează în premieră în acest weekend la cinema.

127 de ore

 
Pentru cei care l-au ratat la festivalul DaKino, filmul despre alpinistul care îşi taie braţul în Marele Canion, cu care Danny Boyle a şocat audienţa, ajunge în cinematografele româneşti.

Nominalizat la Oscar în acesta an, „127 Hours” spune o poveste adevărată de supravieţuire a alpinistului Aron Ralston, care reuşeşte să îşi salveze viaţa, amputându-şi braţul blocat între stâncile din Canion.

James Franco, care a fost şi gazda galei Oscar în acest an, este în rolul alpinistului american Aron Ralston.

Paul. Un extraterestru fugit de-acasă

Acum, că tot este confirmată existenţa extratereştrilor, nu ne rămâne să sperăm că toţi sunt ca Paul şi că ajung pe Pământ doar dintr-un exces de zel sau atunci când se ceartă cu părinţii.

Filmul este o comedie draguţă, în regia lui Greg Mottola, despre un extraterestru care, după 60 de ani petrecuţi în captivitate într-o bază militară, decide să evadeze.

Fără să aibă nici cea mai mică bănuială despre aventura care îi paşte, doi tocilari pasionaţi de SF ajung în călătoria vieţii lor însoţiţi de un extraterestru care le devine prieten.

Apă pentru elefanţi

După ce îi mor ambii părinţi, tânărului Jakob Jankovski se trezeşte într-un tren care îl conduce pe drumul vieţii lui.

Aparţinând unui circ, trenul îl conduce în lumea spectacolului şi în anturajul familiei Rosenbluth care îl angajează ca veterinar. Acesta descoperă cruzimea lui August faţă de animale, dar şi dragostea psională după ce o cunoaşte pe Marlena.

Concediu de la căsnicie/ Hall Pass

Regizorii Bobby şi Peter Farrelly, („Dumb and Dumber”) propun cuplurilor căsătorite un exerciţiu atipic.

Cei care şi-au dorit să evadeze măcar puţin din căsnicia lor îşi pot lua „Concediu de la căsnicie”. Cel puţin aşa s-au gândit consoartele a doi prieteni, care le acordă acestora o săptămână de libertate totală. Pare un vis devenit realitate pentru Rick şi Fred, dar cei doi par complet depăşiţi de provocările burlăciei.

În roluri apar Owen Wilson, Christina Applegate, Jason Sudeikis şi Jenna Fischer.

Colega de cameră/ The Roommate

Regizorul Christian E. Christiansen propune un scenariu înspâimântător despre întorsătura pe care o poate lua prietenia dintre două colege de cameră.

Sara şi Rebecca împart aceeaşi cameră de cămin studenţesc, aceeaşi prieteni şi aparent aceleaşi pasiuni. Până când, Sara descoperă despre cea pe care o considra prietenă că suferă de nebunie şi personalitate multiplă.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter