Cele mai urâte statui din ceară expuse în muzeu. Vezi vedetele pocite

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 09 octombrie 2019, 12:54

Unii artişti angajaţi în cadrul muzeelor figurilor de ceară ar trebui să se apuce de altceva. Iată cele mai urâte statui din ceară ale celebrităţilor expuse vreodată în muzeele lumii. Vezi care sunt cele mai urâte statui din ceară expuse în muzeu şi află care sunt vedetele pocite de artişti netalentaţi.
 

Prinţesa Diana

Dacă prinţesa inimilor a fost portretizată în fel şi chip de la moartea ei şi până în prezent, asta nu înseamnă că toate lucrările sunt şi reuşite.
Un muzeu al figurilor de ceară a reuşit să facă o statuie a prinţesei Diana atât de diferită de original, încât nici nu-ţi dai seama pe cine portretizează.

Cele mai urâte statui din ceară expuse în muzeu. Vezi vedetele pocite

Barrack Obama

Nici preşedintele Statelor Unite nu a scăpat de artiştii neinspiraţi şi curatorii de muzeu dispuşi să investească în urât. Iată ce reprezentare oribilă a primului preşedinte de culoare al SUA au reuşit să expună.

Cele mai urâte statui din ceară expuse în muzeu. Vezi vedetele pocite

Victoria şi David Beckham

Cum? Nu-i recunoaşteţi pe cei doi nici atunci când numele le stă scris pe panou? Nicio problemă, nici noi. Statuetele de ceară care îi înfăţişează pe Victoria Beckham şi soţul ei, fotbalistul David Beckham arată de parcă ar fi cu totul altcineva.

Julia Roberts

Dacă aţi văzut filmul „Frumuşica”, este evident că statueta din ceară a actriţei nu seamănă deloc cu realitatea. Nici acum, după ce vedeta a mai îmbătrânit, tot nu arată atât de groaznic.

Vezi GALERIA FOTO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter