Foto: Cele mai prietenoase 10 ţări din lume

De Nicoleta Galeteanu, pe

Ospitalitatea locuitorilor, cultura locală şi uşurinţa de a te integra în societate situează Canada pe primul loc în topul celor mai prietenoase ţări din lume.
1. Canada

Cu un sistem de învăţământ extrem de eficient şi universităţi dintre cele mai bune, oportunităţi numeroase pentru angajaţi, atestate de valorile sale cosmopolite, Canada îşi câştigă pentru al doilea an consecutiv statutul de cea mai opsitalieră ţară din lume, consemnează studiul anual HSBC Bank International realizat pe un eşantion de 4,127 expaţi din peste 100 de ţări din toată lumea şi citat de revista Forbes.

Pe lângă serviciile de calitate cu care se laudă statul nord-american, uşurinţa de integrare în societate este, de asemenea, un alt avantaj important invocat de emigranţi. Astfel, locuitorii Canadei se remarcă printre cei mai ospitalieri oameni din ţările dezvoltate, unde 45% dintre emigranţi socializează în aceeaşi măsură cu prieteni conaţionali şi localnici.

Foto: Parada din Toronto

Foto: Cele mai prietenoase 10 ţări din lume
 
2. Bermuda

Cea mai veche colonie britanică şi, în acelaşi timp, un paradis pe pământ, arhipeleagul Bemuda din Oceanul Atlantic îşi primeşte turiştii cu braţele deschise. Limba oficială este engleza, dar se vorbeşte cu aceeaşi frecvenţă portugheza şi alte limbi de circulaţie, iar populaţia micului arhipeleag de insule este formată din etnii numeroase de peste tot din lume, de la africani şi până la europeni.

Colonia britanică a Insulelor Bermude este atât de primitoare încât a acceptat pe teritoriul său şi deţinuţi de la Guantanamo.

Foto: Cele mai prietenoase 10 ţări din lume
3. Africa de Sud

Din 11 limbi oficiale, cel puţin una îţi va fi familiară, chiar dacă aceasta este engleza. Dezvoltarea turistică din ultimii ani, diversitatea de culturi, etnii şi credinţe religioase face ca acest îndepărtat stat din sudul Africii să nu fie chiar atât de departe de inima turiştilor şi a emigranţilor care aleg să cunoască Africa mai mult decât într-o scurtă călătorie de vacanţă.

Foto: Cele mai prietenoase 10 ţări din lume

Citeşte în continuare pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter