3 actori super-hot la Cannes 2011. Care e mai sexy?

De Nicoleta Galeteanu, pe

Ele epatează sub privirile admirative ale bărbaţilor, iar ei sunt sorbiţi din priviri de toate femeile care se mulţumesc să facă excepţie de partenera lor.
Sex-simboluri în anii ’90, bărbaţi şi mai fermecători astăzi, actorii frumoşi ai Hollywood-ului continuă să facă victime printre femeile de pretutindeni.

Iată-i pe trei dintre cei mai sexy bărbaţi ai Hollywood-ului, suprinşi pe Croazetă, la cea de-a 64-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes.

O prezenţă elegantă ori de câte ori apare în public, Brad Pitt este prototipul bărbatului perfect, fie şi cu Angelina Jolie la braţ.

Cu un stil rafinat, sex-appeal şi un aer australian, actorul rămâne simbolul frumuseţii masculine de care nu ai cum să nu te îndrăgosteşti.

Deşi au trecut 15 ani de când sex-simbolul Vestului Sălbatic mânuia agil pistolul în filmul „Desperado”, Antonio Banderas este într-o formă de zile mari.

Farmecul misteriosului Zorro rămâne cuceritor de natural şi la 50 de ani în cazul actorului hispanic, pe care publicul îi admiră, iar femeile îl adoră.

Ne-a cucerit cu felul său rebel şi stilul său uşor răvăşit, dar mai ales cu carisma şi umorul inconfundabil. Johnny Depp reprezintă un sex-simbol androgin, al cărui şarm şi mister atrag admiratoare şi admiratori deopotrivă.

3 actori super-hot la Cannes 2011. Care e mai sexy?  Vezi care sunt şi cei mai sexy actori irlandezi.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter