Cea mai sexy polițistă din lume a fost părăsită de iubit

De Oana Savin, pe
Cea mai sexy polițistă din lume, Adrienne Koleszar, a fost părăsită de iubitul ei, după o relație ce a durat nici mai mult nici mai puțin de 10 ani.

Anul trecut, tânăra polițistă și-a luat un concediu de șase luni de la locul de muncă pentru a putea călători în jurul lumii alături de iubitul ei. Cu această ocazie, ea a postat pe Facebook numeroase fotografii în ipostaze extrem de sexy. Însă, la începutul lunii decembrie, Adrienne a fost anunțată de șefi că trebuie să renunțe la a mai posta astfel de imagini pe internet dacă dorește să revină la serviciu.

 

View this post on Instagram

 

Bikini-Ultimatum. DIE Entscheidung. 01.01.2019. 🦄 #lieblingsbild #erinnerungen

A post shared by Adrienne Koleszár (@adrienne_koleszar) on

Femeia a ascultat de sfatul superiorilor, iar la începutul acestui an s-a întors să patruleze pe străzile din Dresda.

De curând, ea a anunțat pe Instagram că s-a despărțit de iubitul ei, cel care i-a fost alături în ultimii 10 ani. Iar motivul este unul incredibil. Bărbatul nu i-a plăcut deloc că polițista a devenit faimoasă datorită formelor sale expuse pe internet.

A doua decizie importantă din 2019. Nu mai construim nimic împreună, mă mut. Așa a fost scris. O să zbor acum, fără tine. Pentru că sunt puternică și curoajoasă. Și te voi lăsa să fii liber. Pentru că suntem diferiți. Indiferent ce va urma, nu o să îmi pierd respectul pentru tine. Fără întrebări, fără răspunsuri. O să tac acum”, a scris Adrienne Koleszar pe rețeaua de socializare.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter