Cea mai emoționantă scrisoare trimisă lui Moș Crăciun. Ce își dorește un copil de 8 ani

De Amelia Matei, pe
Luke Bedford, un băiețel de numai 8 ani din Hertfordshire, Marea Britanie, i-a trimis o scrisoare lui Moș Crăciun care a emoționat o lume întreagă până la lacrimi. În loc de dulciuri și jucării, puștiul i-a cerut Moșului un lucru cu totul și cu totul special.

Luke Bedford îl roagă pe Moș Crăciun ca verișoara prietenului său cel mai bun, o fetiță de 6 ani pe nume Orla Hermitage, să trăiască. Copila a fost diagnosticată cu un cancer inoperabil la cap încă de când avea doar 10 luni, iar de doi ani și jumătate face chimioterapie. În ciuda tratamentului, tumoarea pe creier a continuat să crească, iar părinții se tem că acesta va fi ultimul Crăciun petrecut cu Orla.

„Dragă domnule și doamna Crăciun,
Vreau ca anul acesta să donați bani spitalului  
Keech, dar şi fundaţiei Sick Children’s Trust. Am un prieten pe nume Thomas al cărui verişoara suferă de cancer. Îmi doresc ca verişoara prietenului meu să trăiască în continuare. Vă rog, vă rog mult nu îmi trimiteți niciun cadou anul acesta!
Cu dragoste,
Luke”,
sunt rândurile scrise de copilul de opt ani.

Emoționați de dorința fiului lor, părinții lui Luke au făcut publică această scrisoare prin intermediul rețelelor de socializare, unde s-a viralizat instant. Mama copilului a povestit că acesta a fost atât de impresionat de situația ei, încât a stârnit o adevărată campanie de strângere de fonduri.

Până acum, Luke a strâns suma de 1700 de lire. Oamenii pot dona online, după ce băiatul a deschis o pagină pe Internet dedicată strângerii de fonduri pentru Orla.

Citește și – Scrisoarea emoționantă a unui copil nevoiaș către Moș Crăciun

Citește și – I-a scris lui Moș Crăciun când era copil. După 70 de ani, a avut parte de o mare surpriză

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter