Ce noutăți aduce sezonul șapte de Vocea României

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 august 2017, 12:20
În această toamnă, show-ul Vocea României ajunge la sezonul șapte - Tudor Chirilă, Smiley, Loredana Groza și noul sosit Adrian Despot se vor lupta pentru cele mai bune voci de la noi din țară și, la final, pentru marele trofeu.

Pentru că în fiecare an producătorii show-ului au adus câte o mică schimbare, iată că și Vocea României 2017 aduce o serie de noutăți. Cea mai importantă dintre acestea este introducerea unor non stop steals. Pe scurt, dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta își poate schimba decizia și este liber să-l înlocuiască în orice moment. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiție o voce care merită salvată și care își poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.

Citește șiAdrian Despot, primul interviu despre Vocea României

Rămâne de văzut cât de simplu va fi pentru cei patru antrenori să se adapteze acestor schimbări și cum vor face față tensiunilor dintre ei…

Vocea României începe vineri, 8 septembrie.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter