Ce filme și seriale apar pe Netflix în ianuarie 2023

De Oana Savin, pe

Anul 2023 vine cu noutăți pe platforma Netflix. Noi sezoane ale serialelor mult așteptate, precum și filme ce promit să țină telespectatorii cu sufletul la gură vor fi lansate în luna ianuarie.

„How I Bacame a Gangster”, „Noise”, „Narvik” și „You People” sunt doar câteva din titlurile care vor apărea pe Netflix la începutul noului an.

Filme ce vor apărea pe Netflix în ianuarie 2023

How I Became a Gangster apare pe 4 ianuarie și spune povestea unui gangster ambițios care urcă în ierarhia lumii interlope din Varșovia și, în cele din urmă, încearcă să dea marea lovitură.

Noise – O mamă care își caută fiica dispărută ajunge să cunoască într-un grup de sprijin și alte femei ale căror vieți au fost distruse de violență. Acest film va putea fi vizionat începând cu 11 ianuarie.

Narvik (23 ianuarie) – Un tânăr soldat norvegian luptă în tranșee în timp ce, rămasă acasă, soția lui trebuie să se descurce cu forțele germane care le-au ocupat orașul.

You People apare pe 27 ianuarie și este o comedie ce îi are în rolurile principale pe Jonah Hill, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus și Lauren London.

Jung_E – În secolul al XX-lea, pe un Pământ de nelocuit, deznodământul unui război civil depinde de clonarea creierului unui soldat de elită pentru a crea un robot mercenar.

Princess Power – Prințesele amatoare de aventură din patru regate ale frcutelor intră în acțiune pentru a-și ajuta confructățenii și a-și transforma lumea într-un loc mai bun. Acest film pentru copii va intra pe Netflix pe data de 30 ianuarie.

Citește și: 7 locuri din România unde a fost filmat „Wednesday”, serialul momentului pe Netflix

Citește și: Ce filme apar pe Netflix în luna decembrie. Producții de neratat la final de an

Documentare ce vor putea fi urmărite în ianuarie 2023

Trei documentare vor apărea pe Netflix în luna ianuarie.

Madoff: The Monster of Wall Street va putea fi urmărit din 4 ianuarie – Un serial documentar despre ascensiunea și decăderea finanțistului Bernie Madoff, care a creat una dintre cele mai mari scheme piramidale din istorie pe Wall Street.

Break Point (13 ianuarie) – Acest serial documentar urmărește un grup de jucători profesioniști de tenis atât pe teren, cât și în afara terenului, pe parcursul unui sezon competițional necruțător.

Pamela, A Love Story – Cu jurnale și înregistrări personale, Pamela Anderson povestește despre drumul ei spre celebritate, iubirile furtunoase și celebra filmare cu scene de sex. Documentarul va putea fi văzut din 31 ianuarie.

Citește și: Ultima șansă să le vezi. Ce filme ies de pe Netflix până la finalul anului 2022

Citește și: „1899”, serialul care face vâlvă pe Netflix. Povestea misterioasă a unui vas cu migranți care traversează „Oceanul Morții”

Seriale ce vor intra pe Netflix în ianuarie 2023

Mai multe seriale vor reveni cu noi sezoane, în timp ce noi producții vor putea fi urmărite la începutul anului 2023 pe platforma Netflix.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight revine cu sezonul 2 – Pentru a găsi armele legendare, Tianshang, Po și Cavalerii Dragon călătoresc prin toată lumea. Dar vor reuși să învingă răul?

Daniel Spellbound revine cu un al doilea sezon pe 26 ianuarie – Daniel se aliază cu un vânător legendar pentru a-l ajuta să întoarcă un blestem demonic și să reînceapă o eră a magiei ce are legături misterioase cu familia lui Daniel.

Trolley vine cu un prim sezon din 9 ianuarie – O tragedie neașteptată face ca soția unui congresmen să renunțe la viața privată și să-și abordeze fățiș secretele de familie și propriul trecut tulburător.

Sexify: Sezonul 2, poate fi urmărit din 11 ianuarie – Cu viitorul noii lor companii în derivă, trei tinere antreprenoare sunt nevoite să se descurce cu problemele personale, un rival încrâncenat și un investitor pretențios.

That ’90S Show vine pe Netflix începând cu 19 ianuarie – Wisconsin, 1995. Leia Forman își petrece vara la bunici, unde se împrietenește cu noua generație de puști din Point Place. Dar sexul, drogurile și rockul rămân la fel.

Women at War (19 ianuarie) – Franța, 1914. Trupele germane avansează și bărbații pleacă pe front. Acasă, patru femei au de înfruntat urmările devastatoare ale războiului.

Lockwood & Co. – Trei adolescenți vânători de fantome, doi băieți talentați și o fată cu abilități psihice aparte, conduc o agenție ce investighează spiritele mortale care bântuie Londra. Serialul va putea fi vizionat pe Netflix din 27 ianuarie.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter