Iată câştigătorii de la MTV Europe Music Awards 2011!

De Nicoleta Galeteanu, pe

Prestigios eveniment muzical, dar şi prilej de epatare pentru vedetele excentrice, gala MTV Europe Music Awards 2011 nu a rezervat prea multe surprize la
categoria „câştigători”, dar a şocat prin… programul artistic neprevăzut, aseară la Belfast (Irlanda de Nord).

Cum era de aşteptat, Lady Gaga a dominat din nou şi gala europeană a premiilor MTV, urmând acelaşi suces ca anul trecut. Artista, care a sfidat moda şi de data asta, uluind prin ţinutele sale în stil flamboiant, şi-a adjudecat patru dintre cele mai importante premii ale serii – „cel mai bun cântec” („Born This Way”), „cea mai bună cântăreaţă a anului”, „cel mai bun videoclip” („Born This Way”) şi „artistul cu cel mai mare număr de admiratori”.

Printre ţinutele sale bizare au fost o rochie argintie supradimensionată şi o pălărie sub forma unei antene de satelit, precum şi o ţinută eclatantă de culoarea vişinei putrede, cu un guler imens de mărimea unui parasolar.

Iată câştigătorii de la MTV Europe Music Awards 2011!

Artista nu s-a abţinut nici de la gesturi emfatice. Chemată pe scenă să îşi ridice premiul, aceasta a îngenuncheat pe scenă, în faţa modelul israelian Bar Rafali, care i-a înmânat premiul.

Iată câştigătorii de la MTV Europe Music Awards 2011!

Katy Perry, competitoarea lui Lady Gaga fie şi numai la extravaganţă, s-a impus la o singură categorie, fiind primul câştigător al serii, recompensată pentru „cea mai bună performanţă live”.

Noul artist al muzicii pop, Justin Bieber, care, săptămâna trecută, ar fi fost „nominalizat” şi pentru rolul de tătic (după ce o admiratoare a declarat că are un copil cu tânărul artist), a avut parte şi de surprize plăcute, duminică seară la Belfast. Cântăreţul de origine canadiană a fost desemnat „cel mai bun artist”, la categoria masculină, şi „cel mai bun cântăreţ de muzică pop”.

Întâmplarea care a animat publicul şi seara nu a venit din partea Selenei Gomez, prezentatoarea galei, care şi-ar fi putut face timp şi pentru un eventual anunţ exclusiv despre relaţia ei cu Justin Bieber, ci din partea unui intrus care a apărut gol pe scenă.

Iată câştigătorii de la MTV Europe Music Awards 2011!

Frumosa actriţă Hayden Panettiere (cunoscută din serialul „Heroes”), care tocmai se pregătea să anunţe „Best Song”, a rămas şocată când s-a trezit lângă ea cu un bărbat complet dezbrăcat, care a vrut să le aducă un „tribut” suporterilor care face acest lucru la meciurile de fotbal.

Apariţia acestuia a fost premeditată, cu toate acestea Hayden a încercat să se arate stânjenită de bărbatul care nu părea să aibă nicio inhibiţie.
Urmăreşte mai jos momentul inedit de la MTV Europe Music Awards 2011.

Printre câştigătorii serii s-au numărat rapperul american Eminem a fost desemnat din nou cel mai bun artist hip-hop, care nu a fost însă prezent la gala de la Belfast, Linkin Park, desemnată cea mai bună trupă rock şi legendarul grup britanic Queen a primit Global Icon Award, premiu înmânat de cântăreaţa americană Katy Perry.

„Ei mi-au schimbat viaţa. Moştenirea pe care ne-a lăsat-o Freddy Mercury va străluci întotdeauna pe firmamentul muzicii”, a declarat Katy Perry.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter