Foto: Cum arată palatele celebrităţilor

De Unica.ro, pe

Când vine vorba despre propriul confort, celebrităţile nu se dau în lături să cheltuiască averi colosale pe case exclusiviste. Întinse pe hectare întregi de pământ…
 …vilele celebrităţilor sunt adevărate castele.

Cunoscută deja pentru stilul său vestimentar extravagant, Lady Gaga se ghidează după aceleaşi gusturi şi în domeniul imobiliar.

Dacă reşedinţa sa din Los Angele era „exagerat  de normală”, cum a catalogat-o presa străină, artista s-a gândit să nu dezamăgească aşteptările fanilor, aşa că şi-a cumpărat un întreg castel în Scoţia şi cel mai scump.

Foto: Cum arată palatele celebrităţilor

Conacul, construit în secolul 17 este rsituat aproape de Edinburg şi este estimat la nu mai puţin de 8 milioane de lire sterline. Are 60 de camere şi 200 de acri de teren. Potrivit The Real Estalker, cântăreaţa a semnat actele de cumpărare.

Foto: Cum arată palatele celebrităţilor

Cântăreţul Lionel Richie are şi el gusturi exclusiviste când vine vorba despre confortul propriei locuinţe. Reşedinţa sa din Beverly Hills, California, este atât de mare, încât artistul a organizat nunta fiicei sale Nicole într-un cort imens, amplasat în curtea din spatele casei.

Vila este cotată la 11,4 milioane de dolari.

Foto: Cum arată palatele celebrităţilor

Cel mai probabil nici Rihanna nu ajunge să se plimbe într-o zi prin toate cele 8 dormitoare şi 10 băi dispuse în reşedinţa sa generoasă din Beverly Hills. Saună, baie cu aburi, spa cu balcoane masive, piscină şi o colină cu vedere spre oraş, toate sunt amenajate cu bun gust pe cei 10 mii de metri pătraţi, pentru care Rihanna a plătit 10 milioane de dolari.
Foto: Cum arată palatele celebrităţilor

După ce a părăsit casa pe care o împărţea cu Brad Pitt în Beverly Hills, Jennifer Aniston s-a mutat într-una la fel de cochetă.

Vila este construită de Hal Levitt, unul dintre cei mai renumiţi arhitecţi americani, şi a costat-o pe Jennifer nu mai puţini de 13,5 milloane de dolari. Construcţia dispune de 6 dormitoare, 7 băi iar întreaga proprietate se întinde pe 9.100 de metri pătraţi de teren.

Foto: Cum arată palatele celebrităţilor

Actriţa Selma Hayek a optat pentru o casă veche construită în 1940 pe care a achiziţionat-o în 2007 cu 13,5 milioane de dolari de la comediantul Kelsey Grammer. Casa are 7 dormitoare şi 7 băi, iar proprietatea se întinde pe 6.800 de metri pătraţi din suprafaţa însoritului Los Angeles.

Foto: Cum arată palatele celebrităţilor

Donald Trump şi-a cumpărat o plajă înteagă, reşedinţa lui Michael Jackson ar fi putut deveni un nou Disneyland, iar domiciliul lui John Travolta pare mai degrabă un terminal de aeroport.

Foto: NorthFoto, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter