Cum arată cele mai frumoase apartamentele de lux din București cu aer aristocrat

De Unica.ro, pe
Cu toții ne dorim ca locuințele pe care le avem să fie o oază de liniște și de relaxare și să ne ofere o stare de bine în orele petrecute departe de birou. Nimic nu este însă mai frumos ca sentimentul pe care îl poți avea dacă acestea au și o personalitate care se potrivește cu felul tău de a fi și te face să te simți ca și cum ai fi de viță nobilă.

În zone selecte din București găsești astfel de „bijuterii” de poveste în care rafinamentul și stilul se îmbină pentru a le oferi un aer aristocrat.

Detalii în foiță de aur, geamuri de cristal sau scări impresionante de marmură – poți avea parte de toate acestea dacă ești dispus să faci o investiție într-o astfel de proprietate deosebită.

Unul dintre cele mai frumoase apartamente cu aer aristocrat din Capitală a fost scos recent la vânzare în Dorobanți. Prețul său este pe măsura luxului pe care îl oferă, respectiv 1,4 milioane de euro.

Apartamentul de lux cu 6 camere se află într-o clădire construită de arhitectul Emil Călinescu în 1946 și încă de la intrare îți inspiră opulență. Intrarea se face pe o scară de marmură, iar în interior ai stucaturi înfoliate în foiță de aur și geamuri de cristal.

Galerie foto AICI – cum arată acest apartament de lux

Locuința se vinde parțial mobilată și utilată, alături de jumătate din demisolul clădirii, de mansardă și de un garaj.

Un alt apartament de lux se vinde cu jumătate de milion de euro în zona Universitate.

Apartament de lux

Parte a unei vile din 1940 construite în stil austriac, locuința are 3 dormitoare și se vinde alături de mobila de lux și de toate obiectele decorative de care dispune. Vezi AICI mai multe imagini

În Primăverii găsești un apartament de lux într-o vilă din 1940 reprezentativă stilului baroc cu 420.000 de euro.

Apartament de lux în Primăverii

Apartament de vânzare în Primăverii

Galerie foto completă AICI

„Tonurile terestre de alb și bej utilizate se află într-o complementaritate cu simplitatea granitului și a opulenței volumetrice dezvoltate la interior”, se explică în anunțul de vânzare.

Pentru 385.000 de euro găsești un apartament cu 3 camere cochet în Floreasca într-o vilă din 1928.

Apartament de lux în Floreasca

Acesta este mobilat cu piese deosebite și se vinde alături de un spațiu la demisolul clădirii și în pod. Găsești AICI galeria foto completă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter